TREBUIE să vedeți acest clip: Mesajul tinerilor români care au umilit clasa politică

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Cum sa simt, ca e putin overreacted, are ceva penibil, exagerat. Dar dupa ce treci de explozie, de impulsul revolutionar radical, combinat cu putin teribilism, normal pentru aceasta varsta deci nimic in neregula, foarte buna implicarea, or sa reuseasca sa gaseasca un ton normal, de actiune corect echilibrata. Doamne ajuta.

  2. Apropo, nu mai bagi linkurile catre blogurile prietene? Erau o sursa buna de interconectare cu alti mesageri pe teme frumoase.

  3. Bravo TINERETE !!! De cind astept un semnal ca va treziti si ca taiati raul la radacina . Sinteti speranta , puterea , forta , constiinta si solutia definitiva pentru vindecarea acestui neam al nostru. FITI BINECUVINTATI , SI FITI CALAUZITI de inima voastra pentru a salva aceasta minunata tara a noastra !

  4. Da, e putin cam „overeacted”, cum zicea nea gigi mai sus. Daca o luam pe firul apei in sus, spre izvor sa vedem de unde a inceput contaminarea, ne-ar trebui hartie sa completam un tom din istoria Romaniei.
    E suficient sa va spun ca au existat si exista baietii destepti; au ajuns in vizorul DNA unii, dar se rezolva greu – un singur exemplu, care e vehiculat si prin presa, e cazul Nicolas Buzaianu, care a renuntat la cetatenia romana – vezi Dosar penal nr.151/DP/2005. Astfel, o propunere pentru tragica uniune europeana ar fi ca cetatenii statelor membre sa nu renunte la cetatenia tarii in care s-au nascut pe motive inventate si asa de usor…. si ar mai fi multe de spus….

  5. Iata, sunt copiii frumosi ai Terrei care, in felul lor „teribilist”, poate,isi cer dreptul lor la VIATA, isi cer dreptul lor, de-a fi ascultati, cunoscuti, intelesi si apreciati… Sunt mii si mii de oameni in Romania care in aceasta clipa le sustin cauza, intentiile si curajul, dar si determinarea…O lectie minunata ne-ati dat frumosi copii, …. Iata cum asa, din seninul vostru, prin el, capetele care mai ieri se plecau in pamant, acum se ridica, spatele se indreapta, privirile devin agere si calde….Suntem cu voi, pana oriunde veti ajunge… Va iubim si va pretuim si va sustinem si va multumim!!! cu drg!!!

  6. Salut Daniel,

    iti citesc blogul cu multe curiozitate si te ascult la emisiunile tv si gasesc informatii pretioase despre subiectele care ma interesau inca din copilarie. Am vrut sa aduc la cunostinta cititorilor ideilor libere blogul meu care se doreste a fi o viziune personala despre viata, despre lume, despre spiritualitate, introspectie si cugetare, aici este adresa: http://rreefflleeccttaarri.blogspot.ro/

    Daca te pot si eu ajuta cu ceva… sunt programator, scriitor-liber, un om simplu 🙂
    Multumesc!

    O zi extraordinara sa aveti!
    Lucian

Sliding Sidebar