Savantul francez Didier Raoult contrazice OMS: „Nu va exista un al doilea val de îmbolnăviri cu Covid-19. Epidemia se încheie!”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Buna dimineata domnule Roxin. Aveti dreptate, si eu sunt de parere ca pandemia se va incheia curand. Si va spun si motivul.

    Pe intrega planeta se fac rugaciuni si invocari puternice pt anihilarea virusului si oprirea epidemiei. Si ortodocsii, si catolicii, si protestantii, si budistii, si yoghinii, si neo celtii, si „razboinicii luminii”. Fiecare se roaga in religia lui pt terminarea crizei. Si asta inseamna ca sunt chemate pe Terra cantitati imense de har, energie, lumina, putere de la Dumnezeu, de la bunul Hristos si din univers. Care pana la urma isi vor face efectul, vor ucide virusul si vor ridica moralul oamenilor. In martie si in aprilie era tragica situatia, pluteau in aer depresia si suferinta. Acum, de vreo 2 saptamani, inclusiv dupa Invierea Domnului, plutesc in aer optimismul, bucuria si speranta. Ce parere aveti, domnule Roxin?

    Zi cu pace si mult bine. Doamne ajuta

    1. Cantitativ ,fiecare rugaciune conteaza dar cand vorbiti despre harul duhului sfant sa s-aveti incredintarea ca acesta nu puaote fi l atribuit decat ortodoxiei asa cum ne spun sfintii parinti desi sun atat de multe confesiuni pe acest pamant.

      1. Ar trebui deci sa avem certitudinea ca harul Duhului Sfant si implicit Mantuirea, nu se pot obtine decat prin dreapata credinta – ortdoxia ?!

      2. Nu mai bate câmpii,omule! Iisus Hristos nu era ortodox, nu se închina la sfinţi şi la icoane şi nu s-a născut la Fălticeni!Mântuirea este darul lui Dumnezeu, singura cale către ea se găseşte la cruce,prin Domnul Iisus Hristos! SINGURUL mijlocitor între om şi Dumnezeu.

        1. Comentariul ăsta miroase a protestantism… Altă religie născută din pofta unui om. Că așa a vrut el domne’! Ceva nu i-a plăcut lui acolo, așa că „faceți cum zic eu!” Gest de mare mândrie…

          1. Nu draga Nic. Comentariul respectiv miroase a Biblie. Daca ai fi citit-o ai fi stiut.

        2. Adevarat ai grait ! Din pacate ,cei care nu cred Adevarul ,vor fi lasati sa creada o Minciuna ! 🙂

        3. Mai mare prostie nici ca puteai sa spui,” Hristos nu era ortodox”, pai desteapto, Hristos a infiintat crestinismul din care la 1054 s-a desprins catolicii cu toate derivatele din ei si au ramas ortodocsii care au mers incontinuare cu religia infiintata de El care este insusi Dumnezeu nu mijlocitor, tu ai auzit de sf. Treime, stii Crezul….nu, ca esti sectanta…

      3. Va rog sa-mi citati din Biblie, cuvintele care descriu ceea ce afirmați dumneavoastră. Biblia este singura care ne spune tot adevărului, oamenii care au urmat după au interpretat după bunul plac, la fel cum se întâmplă si astazi. Dar un bun crestin are datoria de a cerceta Biblia, este singura cu context religios insuflata de Duhul Sfânt, nu alte scrieri.

    2. trezestete D-le,nu mai abera in halul asta,eu personal mis dea cord cu D-ul Didier Raoult,ca acest virus a fost sustinut si promovat de multi virusologi ,apropiati ai industriei farmaceutice mondiale,dar nu sunt deacord cu D-ta in priviinta rugaciunilor,eu si multi alti suntem de parere ca religia te ajuta 1% in vindecarea bolilor,stiti acea vorba???,,Dumnezeu iti da dar nu iti si baga in traista”deci daca nu ai medici si specialisti buni te poti ruga 25 ore din 24

  2. Buna ziua Dumneavoastra Domnule Roxin si cititorilor Dvs.,
    Acum se inmoaie putin situatia peste tot in lume. Sa se intample aceasta datorita faptului ca incep miscarile de strada, oare? In Germania, unde traiesc de aprox. 20 de ani, lumea incepe sa-si arate nemultumirea fata de acest shut-down (shut-up!, de fapt)si sa iasa pasnic la demonstratii, pentru drepturile sale si oprirea isteriei „Corona”. Deci, se fac aceste inlesniri treptat pt ca guvernul se simte putin strans cu usa. Ma gandesc eu… Nu stiu, poate gresesc. In acelasi timp, ei ne previn ca al doilea val vine. E de inteles prin aceasta categorica afirmatie, ca acest virus (sau mutatia lui) va fi plasat din nou (de ex. in mijloacele de transport sau la manifestatii) si intentionat pentru a naste acest al doilea „temut” val? Pt ca atunci sa ni se demostreze ca trebuie sa acceptam varianta OMS/Bill Gates si Noua Ordine Mondiala. Eu sper sa nu se intample asa ceva, desi imi pot chiar inchipui ca acesta e planul.
    Cum spunea si domnul Merla Bogdan, ramane doar speranta in rugaciune si emanarea energiei pozitive pentru a-i scoate din intuneric.

    Dumnezeu sa fie cu noi toti, buni si rai…

  3. eu il contrazic. daca nu se stabilizeaza virusul, este posibil sa nu poata fi facut un vaccin eficace si sa nu dispara niciodata!! sa speram ca mutatiile se vor concentra intr-un biotip si ca vaccinul -absolut necesar, date fiind repercusiunile infestarii, dupa insanatosire! – va iesi cat mai repede pe piata la un pret accesibil!!

    1. poti sa publici te rog nu mai mult de 3 linkuri la 3 articole stiintifice serioase si bazate care sa ateste existenta acestui virus? Nu cer o mare de dovezi stiintifice, doar atat, 3 articole stiintifice serioase care sa demonstreze stiintific existeta acestui virus. Pot sa fie si in engleza, e ok

  4. Neh, al doilea vaal nu va veni daca nu-si vîra dracu coada, pardon turnurile cincig pe care le-au instala t cit ne-au tinut in arest + daca noi tacem si dam din coada

  5. daca oculta mondiala vrea sa existe un al doilea val vor face pipi pe parerile specialistilor nesponsorizati de sistemul medical oficial si big-farma si nelegati de obligatii obscure, la fel cum a facut pipi oemes si oculta si in primul val pe parerile specialistilor necorupti si neinrobiti.
    In fond e plana lumea de bolnavi de covrig care sunt asimptomatici si ies negativi la teste, ce conteaza, tot bolnavi de covrig se numesc si ii capacesc in „al doilea val” de prosteala mondiala

  6. Nu este nici o pandemie. Este o INSOLAŢIE. Iar al „doilea val”, va exista, dar nu este un val de infecţie pentru că nu este nici o infecţie, dar vor muri oameni şi nu puţini. Valurile se vor repeta cu o perioadă de 114-130 zile, până ce Soarel va ieşi din MAXIMUL DE ACTIVITATE.

  7. Budiștii cui se roagă! Ei nu au Dumnezeu, nici pe Isus, nici pe Duhul Sfânt. Budismul este o religie păgână asiatică, mai mult o filozofie, care nu are nimic comun cu creștinismul. Mai bine aminteați de evrei și musulmani care, chiar dacă nu cred în Isus, îl au pe Dumnezeu.

    1. Musulmanii cred in Isus si in fecioara Maria. Isus este cel mai mare profet din Islam, mai mare decat Mohamed. Singura diferenta dintre musulmani si crestini este ca musulmanii cred ca Isus a fost un profet, dar nu a fost fiul lui Dumnezeu.

  8. Nu mai trebuie sa fii conspirationist ca sa vezi ca o mina de derbedei planetari cu foarte multi bani sustinuti de o mas media satanizata ,guverne corupte si o biserica catolica si ortodoxa vindute satanei si servicii secrete in cirdasie cu masoneria si organele de forta vor sa ingenuncheze 7 miliarde de oamenicare care nu si doresc decit sa poata trai in pace si intelegere pe aceasta frumoasa planeta pe care cei 10% dintre locuitorii ei imbuibatii vor sa si o treaca in proprietate personala .Ma intreb unde este Dumnezeu in aceasta ecuatie a dementei umane,ce urmareste in aceste cumplite clipe,pina la urma oare de ce am venit in aceasta lume sa fim sclavii si victimile unor fiinte demonice,oricum cu totii suntem supusi mortii,innafara de moarte ce ne mai puteti lua nenorocitilor,sfintii inchisorilor comuniste si au acceptat destinul si si au pus sufletul in palmele Lui Dumnezeu si au lasat ca testament ,,sa nu i razbunam,, ,mare greseala pentru ca lumea sa fie insanatosita nemernicii care in aceste cumplite zile s au demascat vor trebui GHILOTINATI,nici un pic de mila sau indurare,altfel noi vom fi miliardele de ofrande oferite singurului stapin caruia acestia i se inchina,satana .Vom muri ,dar vom fi liberi !Vreti sa ne eliminati ,va vom trage dupa noi in mormint nenorocitilor si planeta oricum nu v a fi a voastra in veci si pentru ce faceti voi omenirii de 2000 de ani sa fiti trecuti la reciclare cuantica vesnica si sa nu mai vedeti lumina zile decit atunci cind miliardele de oameni omoriti de voi va vor ierta ,vesnicia uitarii sa va acopere hoiturile si numele!

  9. Daca virusul a fost unul din laborator pandemia va lua sfarsit ,daca este natural va continua ……

  10. Totul va fi bine cind ne vom cunoaste pe noi insine,cine suntem de unde venim…nu mai amestecati religiile nu conteaza ce verset din biblie sau coran sau alta scriere religioasa … atit timp cit nu suntem uniti ca oameni ceilalti oameni vor avea instrumente la indemana sa ne manipuleze …religie,politica,educatie,media …apoi prin frica,fobii ….dar ce sa facem asta e natura umana decind ne stim ne-am omorit intre noi pentru bani,putere,religie,femei :),in numele cuiva…terorism….mereu a fost cite un motiv pentru a porni un razboi sau un atac asupra unei tari si ne miram acum ca altii vor sa ne controleze ….e parerea mea poate gresesc nimeni nu e perfect dar poate asta ne face sa fim oameni

  11. Revin.Cineva dintre noi sa gindit ca poate noi suntem virusul si planeta a Mai incercat si in alte dati sa scape de noi sau cel putin sa ne linisteasca, de ce ne credem noi buricul universului ca cea ce se intampla nu e rezultatul dereglarii ecosistemului …disparitii de specii,poluarea apelor,paduri defrisate,prin dezghetarea permafrostului poate duce la aparitia unor virusi antici 🙂 cred ca nu e nevoie sa dau toate exemplele negative,cele positive nu cred ca exista ,astea nu dau de gindit …omenirea mereu a dat vina pe ceva ….ca lupul a mincat oile,vrabiile recoltele(China),liliecii au dat corona…noi ce am facut bun pe aceasta planeta TERRA inafara sa o exploatam la maxim fara sa ne gindim la celelalte vietuitoare care au aparut pe TERRA cu mult inaintea oamenilor.Va rog nu veniti cu textul ca oamenii au fost primii probabil au fost virusii :))

Sliding Sidebar