2020 – Situația GLOBALĂ a deceselor: Dacă de Covid-19 au murit 350.000 de oameni, iar de Foame 4.500.000, în ce loc e Apocalipsa? Statistici bulversante…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Daca
  si pentru foamete ar fi asa mobilizare mondiala ,r avea succes si apo le vine randulsi celorllte maladii.Asta trebuie sa faca OMS! ASTA TREBUIE SA FIE SCOPUL OMS!ERADICAREAFOAMETEI SI APOI PROTECTA POPULAIEI IMPOTRIVA BOLILOR!
  FElicitari pentru articol!

  1. nu e oms, dar este bill gates care lupta impotrivea foametei si a bolilor din africa (vezi malaria)
   si ce multumiri primeste?!
   dreptul; de a fi folosit ca sperietoare peste tot, si de a fi diavolizat pentru ceea ce face!

 2. Felicitari Daniel pt realismul tau, asa e , mult mai multi mor de foame sau chiar de malnutritie, in ziua de azi, nimeni nu mai moare de cancer, accidente rutiere, fumat , etc, toti mor de covid, e clar exagerata chestia asta in spatele careia se petrece ceva, acel ceva care cred ca a fost bine organizat de mult de acei illuminati care vor sa preia controlul lumii, de fapt il au deja dar sa para veridic in fata multimii. E tist ce ni se intampla, mai ales dupa ce am citit ca unul din grupul asta Illuminati ar fi zis: Avem nevoie de o criza mondiala pt a instaura noua ordine mondiala<<

 3. Acum imultiti numarul total al mortilor de Covid cu 1000 daca nu s-ar fi luat masuri de siguranta in toate tarile si sa o sa va dea un numar de morti potential mai mare decat decesele din alte cauze!

 4. Buna ziua! Parerea mea e ca intrebarea corecta ar fi urmatoarea: ” Cati oameni ar fi murit daca nu se luau masurile de carantina si de distantiere sociala? ” Sigur, aici e de aflat intai daca am fost mintiti sau nu. in legatura cu gravitatea bolii. Se pare ca da, dar adevarul va iesi la suprafata in cateva luni. Daca boala este grava si foarte contagioasa, atunci masurile luate sunt justificate si si-au atins scopul, in sensul ca au redus probabil mult numarul mortilor, iar cifrele ipotetice ar fi putut depasi pe toate celelalte cifre triste expuse de dv. Dar, daca boala nu este grava si nu asa de contagioasa cum s-a sustinut, atunci cei ce au lansat si sustinut continuu acest circ, trebuie cautati, demascati si bagati in puscarii, pentru ca au distrus vieti, au saracit o lume intreaga si au omorat oameni care n-au avut acces la spitale si medicamente!

 5. Decesele de covid19 au fost preponderent la cei cu alte afectiuni dar sa nu generalizam cu teorii ca n ar fi fost sau asa, ca puteau fi mult mai multe decese daca nu se luau masurile de protectie si preventie. Cat despre foamete, majoritatea tarilor in care exista decese din aceasta cauza, au conflicte civile si o instabilitate economica enorma si nici climatul nu i ajuta. Daca continuati cu astfel de dezbateri si idei, si in Romania se va ajunge la fel pentru ca astfel de articole instiga certuri si nu ajuta cu nimic constructiv la stabilizarea societatii in care traim. Statisticile si ele au un rol dar trebuie sa stii cum sa le interpretezi!

 6. de buna voie si nesilit de nimeni poti ocoli zona unde este malarie, poti sa alegi sa nu fumezi, poti manca sanatos sa nu faci cancer,poti sa mananci sa nu mori de foame, da ce poti face daca te infecteaza cineva cu covid? cum sa ocolesti daca iesi pe strada si careva tuseste ?
  Módosítás

 7. As vrea sa ii vad pe cei care dau din picioare si nu cred in pandemia asta, la un ventilator ca sa respire cu porția! Statistic Covid-ul, este posibil sa fie mult in urma celorlalte cauze de deces, însă nu ne lovim de statistici si de articole pe strada, ci de o boală cu grad foarte ridicat de contagiune. Sunt din generația celor care s-au vaccinat in copilărie iar eu la randul meu, mi.am vaccinat copiii si suntem bine. Se plâng si contesta cei care nu au nicio treabă pe planeta asta, nu respectă viața în general, nici pe ceilalți si nici propria persoană. Trebuie să îi protejăm pe cei din jur. Atât!

  1. Hm, cam mult spus, adică înțeleg ca va vaccinați antigripal in fiecare an, și la copii ați făcut vaccin HPV și e totul in regula….Atunci sunteți protejați .Ce va mai interesează ca alții nu își fac. Poate ca alții nu cred in vaccin , nu suntem toți la fel, reacționam diferit la boli, avem alimentație diferită ,etc.De ce ar trebui sa fie cineva obligat sa se vaccineze pentru ca doriți d-voastră .Chestia asta cu binele colectiv suna ca și ….colectivizarea in comunism .

 8. Domnule Roxin, probabil nu va sunt confortabile opiniile contrare celei pe care o emiteti dumneavoastră, însă, dați-mi voie sa va penalizez pentru faptul că anulați comentariile de genul acesta și va arogați dreptul de selecta numai ce că convine. Astfel, imi permit sa repet ce scrisesem acum o jumătate de oră și sper sa reziste încă o jumătate de ora fara aplicarea unui delicat „”delete””. Statistic Covid-ul, este posibil sa fie mult in urma celorlalte cauze de deces, însă nu ne lovim de statistici si de articole pe strada, ci de o boală foarte contagioasa. Avem dreptul să fim protejați și obligația să protejăm! Se plâng si contesta cei care nu au nicio treabă pe planeta asta, nu respectă viața în general, nici pe ceilalți si nici propria persoană. Trebuie să îi protejăm pe cei din jur. Scuzați deranjul!

  1. Rulati in jos, e o coloana cu statisticile pe tot felul de categorii. Analizati-le cu atentie

 9. Dacă doriți să aprofundați subiectul Covidului, interesați-vă la specialiști veterinari. Tocmai am aflat că, de ex., a existat un vaccin anticoronavirus pt pisici care a fost retras din cauza ca de fapt infecta pisicile!!! Acest virus este similar! Mai aveți curaj să vă vaccinați?
  Virusul declanșează boala mai ales în cazul pisicilor foarte tinere sau foarte batrâne. Îndeosebi în caz de stres! Păi nu asta fac autoritățile, bagă stres în noi?
  Testul care se face este pt depistarea anticorpilor. Dar trebuie știut că oamenii care iau des contact cu animalele au luat și ei corona de la ele. Forma animală, inofensivă! Nu îi afecteaźă. Dar la testarea ce se face acum vor ieși pozitivi! Pentru ca testul Nu este specific mutației Covid 19! Pe aceia statul îi declară „asimptomatici”! Fals!!! Au doar virusul animal! Crescătorii de animale, arbitrii din juriile de concursuri de animale și medicii veterinari știu! De ce nu spun nimic public?
  Încă ceva: medicii veterinari din Rusia tratează de mult timp FIP-ul ( boala acută dată de virus pisicilor) cu Arbidol, cu succes, cu condiția să fie administrat la primele simptome. ( Nu sunt rusofil, doar am discutat cu un medic veterinar de la ei pe tema asta).
  E o manipulare uriașă cu sferturi de adevăr. Dle Roxin, documentați-vă și expuneți adevarul, aveți mai multă influență. Doamne-ajută!

 10. Au fost exagerate măsurile care s-au luat împotriva acestu virus. Și nejustificate. Iar ce este aiurea este că încă trebuie să mai respectăm niște restricții… neexistând nici un motiv pentru a face asta. Scopul lor era să ne distrugă economia… și probabil să le facă rău oamenilor în vârstă și a celor care au probleme de sănătate. Iar după ce mureau, indiferent de ce boala murea omul… era trecut automat ca fiind mort de Covid… ca sa-si justifice actiunile de privare de libertate, cele pe care deja le-au luat.

 11. Inteleg ca pentru multi raportati ca morti de coronavirus nu s-a putut stabili ca acest virus este cauza directa a mortii. Pentru mortii din cauza fumatului cum ati stabilit asta, le-ati gasit dumneavoastra tigari pe trahee?
  Daca vizitati o tara saraca e imposibil sa va contaminati cu saracie si sa muriti apoi acasa. Cu acest virus e altfel. Sunt deosbiri pe care le ignorati voit.

 12. E ori inexactă ori ambiguă informarea. Din 2020 au trecut doar 5 luni. Deci mai precisă ar trebui să fie locarea ca timp a decedaților.

 13. La capitolul foamete nu contează!
  Gunoaiele politice în curând vor junge la groapa de gunoi de-adevăratelea!
  Poporul se răscoală și vor redevenii stăpâni pe țara și bogățiile lor!!!

 14. Sunt de acord cu exagerarile prezentate privitoare la masurile legate de pandemie. Sugestia mea ar fi sa comparam date pe perioade identice pentru precizie, adica vreo 6 luni. Daca inmultim cei 25000-30000 care mor zilnic de foame rezultatul e dublu fata de statistica prezentats.

 15. Covidul seamana cu prostia, în ceea ce priveste molipsirea. Sigur, are o bază fizică dar nu face atâta rău pe cât se afirmă. Am făcut spitale mari si multe dar… fără bolnavi. Acum le demontăm și bolnavii de alte boli mor la porțile închise ale spitalelor ce le prelungea viața. Câțiva au făcut și parascovenia asta de boală, dar din cei văzuți cu ea 80% mai aveau ceva. Shakespeare a definit genial situația: Mult zgomot pt.nimic”

 16. Nici una dintre cauzele deceselor nu sunt contagioase… de tutun mori dar trebuie sa fumezi ani de zile si in plus este o optiune personala… si despre celelate cauze se poate discuta… nici una dintre ele nu prezinta contaciozitate… asa incat nu pot fi comparate !!!!!!!!!!!!!

 17. Felicitări Daniel
  Sunt intrutotul de acord.Astia de la OMS se joacă cu noi cum se joacă pisica cu șoarecele…uite convidu, nu-i con(vid)ul…
  În capul lor e un mare VID.Sunt degeaba …în loc să se ocupe cu adevărat de cauzele reale ale deceselor ai găsit un șoricel botezat CORONA VIRUS 19 ( convid) …uite pe ei ce-i preocupă…Hai sa fim seriosi si sa nu-i mai finanțam degeaba!

 18. Eu propun sa nu mai respectam nicio regula, asa vom reusi performanta de a ramane in istorie ca fiind cea ma ” inteligenta ” generatie. O sa doboram toate statisticile ……Bo

Sliding Sidebar