400 de oameni la lansarea cărții NU VENIM DIN LATINĂ. Galerie foto

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Eu i-am scris d-nei Huertas (inainte sa soseasca aici), despre „tablitele de plumb” 🙂 despre care nu stia inca…I-am spus ca probabil va afla mai mult despre ele dupa ce va sosi aici la noi… Sper ca in scurta prezenta la Bucuresti a reusit sa afle mult mai multe lucruri despre noi, romanii, fata de cate stia pana sa soseasca aici.

  2. Corect ! Daniel ,e o chestie politica romanizarea asta propulsata de oculta iezuita -sionista ! Vor sa ne transforme in sclavi subiecti ai Corporatiei UE ,urmasa imperiului corporatist roman ,de aceea se incearca sa ne convinga ca am fi coloni romani si nu daci bastinasi suverani ,adevaratii stapinii ai Romaniei ! Bravo Daniel Roxin ! Romanii au ocupat si Egiptul si Siria si Palestina vreo trei sute de ani …de ce nu au adoptat egiptenii ,sirienii ,evreii limba latina ? Pentru ca logistic era imposibil .

  3. Eu cred că am putea face mult mai mult ( de ce nu dezgropăm Sarmisegetuza)cine se opune şi de ce? credeți cã acolo au ieşit toate lucrurie la iveală? ,istoria noastra acolo stă îngropată , din vina cui?

Sliding Sidebar