A început Epurarea Nesupușilor…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. carevasazica cei neintepati nu mai avem voie sa ne distram. mergem la un prieten pe la ora 5-6, stam 2-3 ore si ne tiram acasa, si-i lasam pe cei intepai sa se distreze in continuare 🙂

 2. Vaccinatii in realitate vor ajunge sa fie muritori de foame, someri si saraci (a se vedea cazurile din SUA, UK, Brazilia, Argentina etc.). Eroii lor medicii vor refuza sa ii salveze. Fereasca Dumnezeu, multi nu mai sunt printre noi datorita serului minune. Sa nu uitam ca vor fi niste zombii manipulati si de renumitul Megaverse (noua infatisare a criminalului de Facebook) care nu mai stiu sa faca diferenta dintre realitate si fictiune. Conform prezicerii unui renumit profesor universitar psiholog din Belgia, aceasta va fi o dictatura care se va autodistruge cel mai repede din istorie.

 3. Vaccinatii in realitate vor fi muritori de foame, someri si saraci (a se vedea cazurile din SUA, UK, Brazilia, Argentina etc.). Serul minune ii face predispusi la boli pentru ca in realitate le distruge anticorpii, conform ultimelor cercetari efectuate in SUA. Eroii lor medici refuza sa ii salveze pentru ca sistemul asa le dicteaza. Conform unei preziceri facute de un profesor doctor pshilog in Belgia, aceasta va fi o dictatura care se va autodistruge cel mai rapid din istorie.

 4. Eroii lor medici nu au ce sa le faca vaccinatilor daca au efecte adverse sau se imbolnavesc pentru ca asa-zisele medicamente de acum nu sunt facute sa vindece boli modificate genetic.

 5. Una dintre cele mai importante zicale ale marelui Gustav Le Bon suna cam asa:
  „Multimea nu va niciodata insetata de adevar, ci numai de minciuni si iluzii. Erorile ajung sa fie divinizate de multime. Oricine o hraneste cu iluzii si minciuni va deveni cu siguranta stapanul ei, cei care nu se supun vor fi victimele ei.”

 6. Gustave Le Bon descrie liderii alesi de multime astfel: „Ei nu au darul prevederii… Ei sunt in special recrutati din rangurile persoanelor morbide, agitate, excitabile, pe jumatate alienate mintal care sunt invecinate cu nebunia/ dementa.”

 7. Una dintre cele mai importante zicale ale marelui Gustave Le Bon suna cam asa:
  „Multimea nu va niciodata insetata de adevar, ci numai de minciuni si iluzii. Erorile ajung sa fie divinizate de multime. Oricine o hraneste cu iluzii si minciuni va deveni cu siguranta stapanul ei, cei care nu se supun vor fi victimele ei.”

 8. In limbaj specializat, orice denumire poarta (totalitarism, fascism, comunism, stalinism etc.), tot psihoza in masa se numeste. Gustave Le Bon, unul dintre geniile pe care le-a avut omenirea a facut studii pe teren in legatura cu mentalitatea colectiva si a realizat cat de periculoasa este aceasta pentru omenire si mediul inconjurator.

Sliding Sidebar