A luat fiintă Comisia Extra-Parlamentară de investigare a „dictaturii” COVID-19. Arafat, Tătaru, Orban vor avea zile grele!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. E timpul sa se faca ceva concret. Sunt medic si traiesc actualmente in Franta dar stiu tot sistemul medica ticalosit si corupt din Romania, caci am lucrat in Romania pana in 2014. Stiu foarte multe dedesubturi de cum se umfla cifrele si cum se „stimuleaza” cercetarea – adica inselatoria sponsorizata de mafia medicamentelor! Daca pot sa fiu de folos cu diverse date cu placere vi le pot furniza.

  1. DACA AVETI ACCESS SI SINT REALE EXPUNETILE POATE ASA II TREZIM PE MAI MULTI SA DEZVALUIE ADEVARUL SI SA NE LUAM TARA INAPOI DE LA TICALOSI SI FALSI ROMANI

  2. Stimate dl Tetraru Mihai, va rog sa publicati sau sa trimiteti cele stiute de dvs comisiei, poate ne ajutati. Va multumim

 2. Avem dreptul la viata ! Trebuie starpita toata gasca care duce la pierzanie atat generatia actuala cat si pe cea viitoare .Trebuie sa oprim aceste abuzuri !

 3. Viorel Catarama?!?!?! Cel care a facut propaganda impotriva Referendumului pt Familie!!! Cel care a afirmat public sustinerea pt lgbtq+ si pt dreptul la casatorie alacestora!?!? Nu are ce cauta in aceasta comisie!!! Tot cu „acoperitii” serviciilor… nu ne mai vindecam niciodata…

 4. Va susțin sufletește,mă bucur că sunt inițiative de acest fel,am văzut-o și pe doamna avocat Diana Șoșoacă în această comisie,am toată încrederea că România noastră va aparține românilor…
  Este o încercare tare dură dată poporului român,suntem puternici,vom învinge….
  Doamne Ajută!

 5. Am citit despre formarea unei comisii extraparlamentare in Germania.Este si un filmulet cu prezentarea acestei comisii.Acum vad ca si in Romania s-a luat aceasta inittiativa.Scopul comisiiei din Germania este de a verifica daca masurile luate in timpul starilor de urgenta si alerta este proportional cu riscul care s-a spus ca il reprezinta acest virus asa zis nou.Felicitari pentru initiativa si daca se poate o colaborare cu comisia din Germania,ar fi bine!Doamne ajuta!

 6. ÎNTRUNIREA COMISIEI EXTRAPARLAMENTARE DE INVESTIGARE A COVID 2019.
  10 Septembrie 2020, pentru prima data in Romania, pentru prima data in aceasta tara inca libera, se întrunește o comisie extra-parlamentara, comisie ce si a asumat rolul de a vorbi, intreba, audia si lupta pentru noi si in numele nostru, al tuturor.

  Specialiști ai medicinei, oameni de cultura, profesori, oameni de afaceri, jurnalisti, juristi, specialiști in situațiile de criza(urgente), se întrunesc maine 10.09.2020 pentru a demara lucrarile primei Comisii Independente cu adevarat. CEXPAR este vocea oamenilor care isi doresc SANATATE, EDUCATIE, CULTURA, PRESA LIBERA, JUSTITIE, BUNA STARE si SIGURANTA.

  Vom transmite lucrarile primei întruniri CEXPAR pe aceasta pagina FB, Youtube, Arca Tv, Kapital TV, website-ul OCHR, si paginile sau website-urile membrilor CEXPAR.

  Urmariti si susțineți activitatea OCHR pentru ca noi sa putem sustine activitatea CEXPAR.

  Mențiune :
  Articolul de mai sus , a apărut ieri, 10 septembrie pe siteul OCHR.

 7. Poate schimbati poza cu una mai civilizata, pentru mai multa credibilitate. Altfel sunteti din gasca lor, a celor cu „m–e” orice nu ne convine. E numai o sugestie pentru o actiune binevenita!

 8. Era si timpul. Însă rezultatele investigațiilor, sunt curios daca vor avea impactul scontat, adică arestarea si judecarea in regim de urgență a celor implicati in tot acest genocid impotriva poporului român. Singura metodă de „indreptare” a celor vinovati de crimele comise, incepand de sus de tot si pînă la sistemul sanitar, este executia, adică pedeapsa cu moartea, care trebuie r reinstituita in cel mai scurt timp.

 9. Buna dragi Romani , ar trebui infiintat un partid care sa militeze pentru iesirea Romaniei din UE. Asta ar rezolva multe probleme.

 10. Buna dragi Romani. Ar trebui sa se infiinteze un partid care sa militeze pentru iesirea Romaniei din UE. Asta ar rezolva multe din problemele noastre.

 11. Pentru ca această comisie extraparlamentară să aibă rost,
  trebuie să pornească de la DEZVĂLUIREA unei MINCIUNI medicale,
  minciună fără de care nici o ‘pandemie’, începând cu ‘spaniola’, nu ar fi fost posibilă!
  La fel, nu ar fi fost posibilă dezvoltarea incredibilă a industriei farmaceutice,
  pe seama suferinței inutile a miliarde de oameni!
  De aceea, subcomisia medicală trebuie să studieze partea din materialul de mai jos,
  referitoare la teoria infecției și la ‘infecțiozitatea’ și ‘contagiozitatea’ virușilor.
  Inițiatorii covidiadei știu foarte bine care e adevărul și s-au folosit de faptul că
  întreaga lume medicală a fost… împiedicată să îl știe, încă de la începuturile ei!
  Materialul e o colecție de articole semnificative, care dezvăluie dedesubturile politice,
  care au condus omenirea spre starea de ignoranță (în multe privințe) în care se află acum.
  De aceea, e necesar ca toate subcomisiile să-l studieze în amănunt.
  Altfel, eșecul comisiei va fi garantat…
  Titlul materialului, reprezintă ultimele cuvinte ale lui Pasteur:
  „Germenul nu este nimic! Terenul este totul!”
  https://drive.google.com/file/d/1nsuv3zMiiOXJJ_ZJcS27xje_aj-4PbsI/view?usp=sharing

Sliding Sidebar