ACUM, în Franța: se pregătește eliminarea cuvintelor MAMĂ și TATĂ din actele administrative. Cică acestea RĂNESC familiile LGBT

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. in cazul in care Trump castiga alegerile nu se va intampla nimic din aceste lucruri…

  1. Trump, face cu greu fata atacurilor indreptate impotriva lui, din toate directiile, in SUA. Ce sa mai poata el decide despre ce se intampla in Franta, Franta care si ea il ataca in dese randuri.

 2. Răspândirea fascismului cu ajutorul „toleranței”. Cine s-ar fi gândit?
  Deci, să recapitulăm.
  La început homosexualii au vrut „toleranță”.
  Apoi au vrut acceptare.
  Dupa care, au vrut drepturi egale.
  De la drepturi egale au vrut să fie tot timpul în centrul atenției.
  A urmat dreptul de a ne „educa” copiii.
  Apoi au cerut dreptul de a ne castra copiii.
  Așa s-a ajuns la pervertirea copiilor.
  Acum, homosexualii, vor privilegiul de a se lua dupa copiii noștri, fără consecințe.

  Și când ne gândim că TOLERANȚA nu este o virtute creștină, dar acești fasciști se folosesc de toleranța noastră pentru a introduce INTOLERANȚA!

  1. Să nu ne facem iluzii. Scopul LGBT nu este promovarea homosexualitații ci promovarea pedofiliei.

   1. scopul real este reducerea populatiei planetei …. LGBT au obtinut in unele state dreptul de a infia , de a se casatori ; dar pentru procreare ramane doar posibilitatea fertilizarii in vitro , care nu mai poate fi „accidentala precum procreastia normala ci obtionala ; si aici am ajuns si la subiectul postarii : cu fertilizarea in vitro termenii de tata & mama nu mai sunt termeni indispensabili ( dar inca nu se spune asa ceva … deocamdata „o bat” in „drepturi si discriminari” )

  2. @Florin Lupușoru
   Ceea ce ați descris Dvs. se numește „Fereastra Overton”. Pe același principiu, al măsurilor luate treptat, vor impune și alte anomalii și grozăvii. Va fi o teroare cum n-a mai cunoscut omenirea de la facerea ei. Dacă nu ne unim ACUM toți creștinii împotriva acestor înaintemergători ai lui antihrist, să acționăm unitar și coordonat, în curând va fi prea târziu. Acest tăvălug va fi atunci de nestăvilit. Amintiți-vă ce spunea și Părintele Nicolae Steinhardt, despre neîmpotrivirea la timp în fața răului.

Sliding Sidebar