Adevărata origine a Limbii Române (cu lingvistul Mihai Vinereanu). Conferințele Dalles

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Nu am boxe caci eram f.curios sa vad daca se spune adevarul. Titani=vlahi=români de la inceputuri. Limba româna o vorbim de la inceputuri. In vremea lui Cicero in Italia, Spania, Franta se vorbea limba româna(numita si limba prisca). Rminiscente actuale-occitana cu cele 4 subdialecte, toate dialectele italiene, limba galeza, etc.

 2. Buna ziua Daniel,
  Mi-as permite cateva sugestii privind aceste Conferinte, care prin ele insele sunt de exceptie! Inteleg idee de cortina etc. Dar am zis poate te ajuta parerea cuiva care le vizioneaza.
  – introdu ceva dinamism in acest cadru. Un flipchart sau un tv de diagonala mare ssu un proiector de calitate….Peezentatorul poate sa-si aduca sa introduca multe elemente vuzuale in sprijinul prezentarii sale.
  – in sala ar fi excelent sa fie minim 10 persoane. Multi din cei ce prezinta sunt obisnuiti cu catedra…deci ii poate ajuta sa devina mai in largul lor.
  Voi cumpara multe carti de pe site ul tau, din acelasi exemplar, pt a le da cadou catre diverse persoane si in acelasi timp sa va sustin prin acest modest gest.
  Multumesc

 3. de 32 de ani, cand tradatorii criminali au luat prin crima, puterea in Romania, ei au inceput demolarea a tot ce era bun, bine si frumos in tzara. Este timpul sa incepem sa taiem capete, la propriu, sa incepem MAREA DERATIZARE a sobolanilor tradatori,a tuturor katzilor, muianisilor, lucovizilor si a celorlalti paraziti, care ne sug si care reprezinta interesele criminalilor corporatisti. Este momentul sa punem in fruntea tzarii un roman de-al nostru, nu o lifta straina ostila

Sliding Sidebar