Adevăruri incomode: Partidul Democrat al lui Clinton, Obama și Soros a apărat Sclavia, a înființat Ku Klux Klan-ul și a Pornit Războiul Civil din SUA. O spune un expert american de culoare (VIDEO)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

    1. Mai, caraghios penibil, cum ar putea sa fie propaganda rusa faptul ca un profesor universitar american de culoare (adica negru, afro-american sau urmas al sclavilor negri – explicatii babesti, daca nu e clar) spune asta, bazandu-se pe istoria reala si verificabila a SUA? Mesajul tau arata ca ori ai IQ-ul sub 80, ori esti un penibil troll neormaxist.

  1. În anii 1860 vremurile erau altele. Nordistii, adică republicanii de la acea vreme se ocupau de îndată de industrie și nu aveau nevoie de sclavi, dar sudiști, adică plantatorii de cereale și plante industriale susțineau sclavia pt ca foloseau sclavi pe plantații. Situația s-a schimbat în timp, iar dovada vie este Obama care a ales sa reprezinte partidul democrat la alegerile prezidențiale. Dacă democrații de astăzi erau rasiști, Obama era primit în partidul lor?

    1. draga Corina, ce e asa de greu sa pricepi ca sunt asa de corupti ca ar face orice ca sa obtina voturile celor de culoare!!?? si oricum aveau nevoie de un presedinte marioneta care nu a facut decat sa execute…coruptia lor merge muuuot peste limitele unei minti normale si ciu cat stat mai in banca ta su nu ai cercetat (din comoditate si ignoranta) cu atat iti este mai greu sa accepti si sa intelegi cat de bolnavi sunt cei 1%.

Sliding Sidebar