Al naibii OMICRON! A apărut în Africa Newacksinnată, dar explodează în Europa Superwacksinnată. Înțelege cineva ceva?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Exista o explicatie daca informatia pe care am citit-o pe net e adevarata, Bolnavilor de Corona virus internati in spitale li se administreaza medicamente anti-radiatii ceea ce inseamna ca virusul Corona slabeste sistemul imunitar pe segmentul anticorpilor coprului uman in lupta cu radiatiile electromagnetice??? Si atunci e normal ca aceasta varianta aparuta in Africa sa explodeze foarte mult in tarile europene care au o densitate mare de antene pentru trafic telefonie mobila, tv, radio si radare militare de toate frecventele si lungumile de unda. Asa ca incearca sa te documentezi si sa obti dovezi daca medicamentele anti-radiatii sunt o parte a tratamentului in spitalele din Romania. Bineinteles daca ai asemenea posibilitati.

  2. „Corona virusul-tap ispasitor pentru mortii expusi la radiatiile 5G.
    https://www.youtube.com/watch?v=8_6Q2_ooKvs
    Aici deja sunt studiile de caz ale unui doctor american de la Unitatea de terapie intensiva a unui Spital din New York, Dr.Cameron Kyle Sidell, care spune ca aceasta boala nu este Covid19-adica o pneumonie, ci altceva-e ca si cum ai lua oamenii si i-ai ridica deodata la o inaltime de 9000 de metri unde nu mai este oxigen si scade si presiunea. Mai zice ca ventilatoarele fac mai mult rau, desi e singura metoda prin care sa mai poata fi introdus oxigen in pacienti. Ei nu mor ca de o pneumonie, ci ca de asfixiere.
    Apoi vorbeste un englez, fost sef al celei mai mari Divizii de Business de la Vodafone, cu sediul central in Newbury, in perioada 2013-2015.El afirma ca a lucrat cu 5G-si este clasificata a fi arma electromagnetica. De ce ? Deoarece are frecventa de 10 ori mai mare decat 4G, intra in rezonanta cu celulele umane si le cauzeaza Otravire Celulara. Corpul se lupta cu aceasta radiatie si vrea sa dea afara celulele toxinele, generant proteine din ARN-ul celulelor noastre, numit virus. Deci ceea ce vedem nu este coronavirus ci celule otravite de radiatiile 5G de care corpul vrea sa scape. Aceste radiatii vin de la electrificarea vazduhului de la satelitii cu 5G, turnurile 5G, celulele 5G care sunt in marile orase ale lumii. Avem de-a face cu cea mai mare musamalizare la nivel global din intreaga istorie, pentru ca se ascunde impactul global al tehnologieie 5G asupra umanitatii. Deci ceea ce se vede in lume, nu este coronavirus ci un virus produs prin otravire celulara, adica virusul pe care-l avem in noi este de fapt raspunsul organismului la otravirea celulara datorita intoxicatiei cu radiatiile 5G. In Wuhan-China, firmele Vodafone si Huawei au rulat din plin 5G-ul. Acolo a inceput focarul asa-zisului corona virus, in halele de peste. Pentru ca la fazele incipiente de otravire cu radiatiile 5G, simptomele sunt asemanatoare celei de gripa, ei folosesc corona virusul ca tap ispasitor pentru ca sa ascunda ca oamenii mor de la radiatiile 5G. Virusii respiratori au tuse umeda iar nu tuse uscata. „

Sliding Sidebar