Alexandru Moghioroș – comunistul maghiar cu 4 clase care a dat ordin, în 1957, să fie OMORÂȚI toți caii din România (au fost uciși 800.000). Cu toate astea, în București există locuri care îi poartă numele!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Trist dar adevărat! Sa aiba si minoritarii functii dar nu pe toate. Deja e prea mult în zilele noastre! Că doar nu se terminara românii din tara asta! Sau poate asta se vrea. Noi am fost prea toleranti si uite unde s-a ajuns. Ni se da cu praf la nas pe moșia noastra udata cu sangele strabunilor.

 2. ”Iar faptul că, la 31 de ani de la căderea comunismului, Parlamentul României nu a reușit să voteze un act de condamnare a comunismului care să interzică accesul fostei nomenclaturii comuniste în funcții publice, ne arată că urmașii bolșevicilor au fost la butoanele României încă din 1989, că, de fapt, Revoluția a fost transformată într-o lovitură de stat și că tot ei ne conduc și azi.”
  Încă puțină răbdare, pentru condamnarea comunismului. Nu peste mult timp, când cei care au fost comuniști, efectiv, nu vor mai avea cum să ne conducă, pentru că viața își va urma cursul, cu voia ori fără voia lor, veți vedea că se va putea, atunci, să fie votat un act care să condamne comunismul. Atunci, vor rămâne la butoane, copii lor care, nu mai pot fi acuzați că ar fi comuniști, în schimb vor avea, probabil, mentalitatea părinților lor. La fel va fi și pentru îmbogățiții țării, ale căror tunuri ori afaceri veroase vor fi uitate pentru că urmașii lor, nu vor avea decât vina că sunt copii acelor a care odată au devalizat banca Bancorex.

 3. ADICĂ!!!
  O minte cretină al unui individ ajuns pe post de conducere dă un ordin criminal și acesta se execută de către alți indivizi care tac și fac ce decretează cretinul. Până la urmă cine e mai vinovat? Oare nu există și o modalitate de a te opune?
  Același algoritm se aplică și acum în situația pandemiei. Cretinii ăștia de la conducerea planetei reușesc să – și facă de cap cu măsuri de subjugare iar noi ceilalți ne supunem. Unii din prostie, naivitate, ignoranță alții din lașitate, frică sau pentru că au de câștigat (pe moment). Așa ne trebuie fraților! Ne-a dat Dumnezeu creier să gândim, suflet ca să putem distinge răul de bine, gură ca să putem vorbi,.. etc… , iar noi ce alegem să facem?
  Se consideră totuși că stadiul în care a ajuns omenirea la ora actuală cică e civilizată!!! Nu zău!
  Avem telemobile, tehnologie sofisticata, apăsăm pe butoane și fac mașinile ce ne este nouă lene să facem, etc, însă, la nivel de morală, respect față de alte ființe de pe planetă, față de viață, inclusiv față de alți semeni umani, nivelul este subminimal. Halal evoluție a omenirii!!! O să revin cu o completare…
  Mulțumesc

 4. Scopul era distrugerea gospodăriei ţărăneşti. Fără cai scădea capacitatea acestora de a efectua lucrări agricole. Astăzi paleta metodelor de atac e mai vastă – vine aviara şi trebuie sacrificate găinile din gospodării, limitarea numărului de porci care pot fi crescuţi şi interzicerea înmulţirii acestora, apare pesta porcină africană şi iar trebuie sacrificaţi porcii din gospodării, mai variază cu vaca nebună, se închid pieţele ca să luptăm cu noul coronavirus dar rămân deschise supermarketurile.

 5. Si bulgarul Gheorghii Rakovski , Care a vrut sa desfinteze Romania, are statuie la Tulcea pe faleza Dunarii langa hotelul Delta !!!…

Sliding Sidebar