Alianța toxică PSD – PNL îți va aduce „Certificatul Verde” Obligatoriu la locul de muncă…

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Lovitura de stat din Dec. 89 a fost data de oculta satansita mondiala care a omorat romani nevinovati si pe sotii Ceausescu in zilele de Craciun ca o pangarire a sarbatorii Nasterii Lui Iisus Hristos pentru a atrage fortele diavolicesti de distrugere asupra Sfantei Noastre Romanii. De aceea merg de 31 de ani toate pe dos in tara asta si au loc atatea accidente mortale de circulatie, incendii si romancele faca atatea avorturi. Deasupra Sfantei Noastre Romanii plutesc fortele setoase de sange nevinovat. Si cat timp acestea nu vor fi indepartate de deasupra Tarii vom avea parte de rau ca si pana acum. Dar cine sa faca acest ritual orotdox de desatanizarea a vazduhului, apei si pamantului Sfantei Noastre Romanii??? Conducerea BOR doarme-n ghete.

    1. @Ana-Maria/Trebuie ca niste preotii cu har si mare iubire de neam si tara sa dezlege acest legamant satantic. Totul e ca sa ajunga la urechile lor si sa se puna pe treaba. Eu m-am rugat de mi-au sarit capacele pentru Sfanta Noastra Romanie si-n final m-am trezit intr-o dimineata cu ideea asta clara in cap. Daca cunosti un asemenea preot stai de vorba cu el vis-vis de acest subiect. De Sfanta Maria am spus o rugaciune modificata de mine referitor la acest legamant dar am incetat s-o mai spun pentru ca efectiv m-am simtit foarte rau dupa aceea. De aceea preotii care vor sa faca dezlegarea trebuie mai intai sa cheme Sfantul Duh in ajutor ca sa-i faca imuni la contra-atacul fortelor satanice.

    2. Asta am citit-o astazi, ceea ce a spus Petrache Lupu dupa ce sotii Ceausescu au fost omorati in Dec. 89. Asa c-am dreptate 100% in afirmatiile mele facute aici. Ceausestii au fost omorati special in Ziua de Craciun ca sa vina fortele raului asupra Sfantei Noastre Romanii ca s-o distruga. Citi si luati aminte. „O să vină răul peste ţară.
      Nepotul său povestea însă că, uneori, Petrache mai intra cu oamenii într-o cameră a casei, unde avea icoana sa. Acolo se rugau împreună. Pe unii chiar îi ungea cu o alifie ţinută sub candelă. Atât. Pentru că niciodată n-a mai pomenit despre vorba cea mare lăsată de Dumnezeu. În ’89, după căderea lui Ceauşescu, sătenii din Maglavit s-au strâns ciorchine la poarta lui Petrache Lupu. Avea 82 de ani. Era bătrân şi aproape orb. Nu părea prea interesat de momentele istorice prin care trecea ţara. Le-a spus însă să se roage, că o să vină răul peste România fiindcă l-au omorât pe conducător în ziua de Crăciun. În 1994, Petrache Lupu s-a stins din viaţă şi probabil că s-a întâlnit din nou cu Moşu’.”

Sliding Sidebar