Am început filmările la lungmetrajul artistic ZALMOXIS. Faceți cunoștiință cu patru preoți GETO-DACI și o parte din echipa de filmare (galerie foto)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Bravo. E un miracol chiar. Te sustinem in tot ce faci in aceasta directie. Vor fi si incercări pe masura. Sper ca in film sa transpara in primulrand spiritualitatea autentica Dacica. Sa nu uitam ca ZAMOLXIS a fost in primul rand Maestru spiritual. Daci dadeau teste initiatice foarte laborioase si atent supravegheate de protii daci acestia din urma erau la randul lor fiinte initiate si cu un inalt nivel spiritual. Ma rog la Dumnezeu sa reusesti. Te rog să te gandesti la această coloană verticală a acetui film. Cere de pretutindeni sfaturi si inspiratii . Ai sa vezi ca se vor materializa. Stramosii nostri din subtil sunt dispusi orcand sa ne ajute. Ai sa vezi ca va iesi un film ce va rupe gura targului. Cei de la hollywud sunt carpaci si duc lipsa de inspiratie Divina. Ma gandesc la cum sa iti trimit unele scenarii…
    Sa auzum numai de bine …am sa urmaresc sa te contactez

  2. Iertare. Preoti GETO-DACI aveau vesmintele albe la culoare. Iar toiagele erau icarcate cu simbolistica SARPELUI. Inconvoiate si sculptate fara ale acareturi. Erau de doua ierarhii. De templu si de camp de lupta. Masoneria scoate in evidenta PREOTII VRACII. Cei cu cap de tap cu colti de mistret la gat etc… Ne vom intilni la urmatoarele filmari. O zi buna de la DOMNUL.

Sliding Sidebar