America a lovit un aisberg, ia apă și se scufundă cu rapiditate. Vrei să știi ce se petrece cu adevărat în America? Citește acest text viral:

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. daniele t5aica, lasa America sa spele ranile supurande ale ei si haide sa ingrijim , pe cat putem, ranile aproape putrezinde ale TARII NOASTRE ! Iti scriu asa fiindca te consider unul dintre extrem de putinii oameni capabili s-o faca (INCA) Haide ca IMPREUNA (cat voi mai putea fi si eu impreuna cu voi) sa mau proptim Sandramaua putrezinda , pana in clipa cand adevaratele schele ne vor ajuta sa o reconstruim in INTREGIME !

 2. De ce să nu aflăm și contradicțiile din America? Nu vă sună cunoscută ceva asemănător? Restricții și izolare în case, ieșire cu hârtie justificatoare și, pe de altă parte, grămada de ”sclavi” trimisă la sparanghel, mască obligatorie în spații închise (mai nou și în cele deschise) și șef statului fără mască la întrunirile la vârf și exemplele pot continua!!
  De ce să nu cunoaștem situațiile ilogice din alte țări? Așa putem extrapola și ce modele pot ”tricota” ai noștri conducători pentru români.

  1. Nu stiu daca v-ati prins despre presupusul citat de pe retelele amercane! Nu este vorba despre DREPTURILE ce le clameaza o majoritate zdrobitoare dintre oameni ci despre faptul ca aceste drepturi au in contrapartida si OBLIGATII pd care sa le promovam si respectam CU TOTII! Da na… e greu cu pro….motorii de toate felurile! Sa fim sanatosi cu totii

 3. Sa cada America și sa își rupă gatu pentru toate păcatele pe care le-a făcut. Dar problema este ca o sa suferim și noi, sclavetii ei.

  1. Sa stiti ca pana acum 2 decenii gandeam si eu asa, dar este distorsionat. Fiecare tara are bunul si raul ei. Sa doriti surparea unei tari este sa doriti raul a tot ce inseamna frumos, onest, drept si demn de admiratie in USA. Iar oameni de buna credinta sunt ca si in Romania. Sa stiti ca pana nu faceti parte dintr-o societate noua pt dumneavoastra nu puteti a o intelege decat intr-un mod subiectiv si bazat doar pe imaginea pe care sursele externe v-au servit-o.
   Noi facem fiecare si bine si rau, nu suntem nici unii mai buni ca altii.

 4. Si ca sa fac direct un comentariu referitor la articol…USA s-a schimbat treptat , nu este doar pe punctul de a se schimba. Am privit stupefiata timp de ani de zile cum aceste lucruri se implementeaza in tara asta. Dar ceea ce vedem noi este planificat si lucrat de decenii, daca nu chiar mai mult. Si nu este doar in USA. Oamenii au un destin comun. Sa nu creada nimeni ca granitele natiunilor mai inseamna ceva. Sunt de forma. Din pacate, si asta este iluzia din care ne trezim cu totii acum. Dar sa speram sa recuperam timpul ce l-am pierdut dormind, macar prin a ramane treji de acum incolo si a urma in orice fel putem curajul si demnitatea stramosilor nostri care inca aveau notiunea a ce este bine si ce este rau si capacitatea de a se sacrifica nu pentru binele lor, ci al urmasilor lor. Cum se face asta acum? Habar nu am. Ramane sa descoperim. Exista o iesire, daca ingaduie Domnul sa mai primim o sansa.

Sliding Sidebar