Anchetă ProTv: VACCIN DE SPERIAT – Un vaccin anti- TBC importat, a provocat efecte secundare grave la copii, inclusiv TBC, boala împotriva căreia a fost administrat

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Înaintea Mafiei farmaceutice și alimentare, ar trebui popularizată cealaltă carte a aceluiaș autor, Vaccinarea, eroarea medicală a secolului, care se găsește gratis pe unele situri.
    În rest, faptul că un vaccin Anti-tuberculoză produce tuberculoză este cât se poate de normal, chiar inevitabil, din punct de vedere științific. Principiul vaccinal este simplu, dar fals: vaccinarea înseamnă infectarea vaccinatului cu o formă atenuată a bolii combătute. Două observații: atenuarea este discutabilă și discutată de aproape două secole. Apoi, există doar bolnavi, nu boli, altfel spus nu suntem și nu putem fi egali în fața bolilor posibile. Este deci normal și inevitabil ca unii dintre cei vaccinați să dezvolte exact boala pe care vaccinul ar trebui să o combată. De altfel, tocmai de aceea TUBERCULOZA NU A DISPĂRUT ȘI NU POATE SĂ DISPARĂ, EXACT DIN CAUZA CRIMINALEI VACCINĂRI ANTI-TBC.
    în rest, nu are rost să discutăm despre șarlatanii sau politrucii medicali mai vechi sau mai noi, indiferent că aceștia sunt parlamentari sau interlopi în cadrul criminalei Organizații Mondiale a Sănătății.

Sliding Sidebar