Apel al Uniunii Ziariștilor Profesioniști: Nu-l reînviati pe Stalin! Despre cenzurarea presei în vreme de Pandemie…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Dar despre faptul că presa a fost cumpărată de guvern și dezinformează cu nerușinare, motivând că transmit datele oficiale date de guvern, nu aveți nimic de zis, dragă UZP? Nu zic că ceea ce ați spus dumneavoastră, în acest articol ar fi un lucru bun. Dar, nici nu mi se pare corect, deontologic vorbind, să vedeți doar o parte a acestei activități a presei și nu și faptul că PRESA A FOST CUMPĂRATĂ ori că PRESĂ S-A VÂNDUT GUVERNANȚILOR.

    1. Pe site-ul UZPR s-au publicat adeseori articole in care s-a criticat presa centrala, pentru manipularea opiniei publice. Nu confundati aceasta organizatie cu mercenarii din presa!

    2. Exact Daniel si Radu si inca vreo 3 au luat pozitie FERMA contra Cumpararii de catre Guwern(er)ul tarii noastre a majoritatii mass-mediei romanesti! Asta au spus-o ei si eu reitewrez ca au facut o treaba foarte buna. Bocancii pe care vreti sa ii aplicati in gura PRESEI, in acest caz ii va ocoli fiindca ei nu sunt si nu au fost CUMPARATI de SISTEM ! ACESTIA (extrem de putini) fac impreuna cu cate unii dintre noi cestilalti, care luam cu fermitate un loc contra Manevrelor ACTUALEI Guvernari, care duce la EXTREM „indicatiile” de fapt ORDINELE U.E. si ale reprezentantiilor Corporatiilor STRAINE ce cauta sa dezmembreze tara noastra !
      Eu insumi , am o limita (15-20 de miliarde de DOLARI) peste care mi-as vinde munca Guvernantilor _Un prieten Evreu mi-a explicat ca peste o anume limita ORICINE poate fi CUMPARAT cu GLOANTE in el , in familia lui sau in ce are mai drag pe lume !

  2. Introducand cenzura se obtine efectul opus, astfej incat, in mod paradoxal, oamenii devin mai panicati, mai neincrezatori si mai agitati. Cui ii foloseste ?

  3. Din cauza stergerii, mereu, in repetate date a unor mesaje, am intervenit la ORANGE si am intrebat de ce? Am primit urmatorul raspuns: La ei este o regula, mesajele politice si religioase nu le transmit mai departe, la acel, acei carora le-au fost adresate, mai ales acelea cu presedintele Iohannis si cu ortodoxia! Nici la mine in telefon asemenea mesaje nu au ramas, au disparut imediat! Ce treaba are Orange cu mesajele clientilor lor, din moment ce platesc abonamentul ? !

Sliding Sidebar