APOCALIPTICUL Adrian Streinu-Cercel cere ca românii să poarte masca pe față de dimineața până seara, inclusiv pe stradă

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Personal, nu inteleg de ce individului asta i se mai acorda credit…Are atatea rateuri declarative. Si macar de ar fi rateuri din lipsa cunoasterii. Nu, sunt declaratii gandite sa creeze spaime si frici in exces. De vina sunt si televiziunile care i subliniaza importanta asa ziselor sale „profetii”. Aparent, nu i un personaj politic dar, se incadreaza trendului politic total ineficient, de rezolvare a acestei epidemii. Toti exponentii nostri, incluzand acest personaj, nu sunt altceva decat oglinda noastra ca popor si a nivelului moral si de educatie ce ne caracterizeaza in aceste vremuri. Aceste personaje, n ar fi reusit sa acceada in pozitii cheie, in fata unui popor cu atribute educationale si morale inalte. In rest, numai de bine…

 2. Dl Strainu este un tip care stie carte, iar daca spune ca trebuie purtata masca de dimineata pana seara inseamna un act deliberat, cu buna stiinta, in deplina constiinta si asta e grav. E marsav.
  Un prieten a stat 6 luni in casa de frica iar prima data cand a iesit, sapatamana trecuta cu masca profesionala si cu toate masurile de siguranta a luat COVID testat la un laborator particular.
  Fiindca timp indelungat a fost sterilizat fara contact absolut cu mediul. Ii aducea cineva de mancare. Dupa care steriliza fiecare pachet. A mancat doar mancare in tipla.
  Asa si-a distrus toate reactiile imunitare. Fara masa bacteriologica saprofita, fara o masa de anticorpi formata periodic nu suntem in stare sa supravietuim.
  Toti medicii adevarati, adica cei care au curaj sa rosteasca adevarul : primii fiind Didier Raoult, Rashid Buttar care au fost in primele linii in lupta cu Covidul personal, face to face si nu dintr-un birou de secretar de stat, nu recomanda purtarea mastii decat in cazuri de colectivitate si acolo masti care au recomandare COVID 19 care este un betacoronavirus cu o structura de ”The average diameter of these viruses is 125 nm, where their capsid covering the genetic material is around 85 nm and glycoprotein spikes on the surface of the capsid are roughly 20 nm;33 s” https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7319134/
  in conditiile in care 1 nanometru este de 10 la -9. Cat credeti ca au porii mastilor in diametru?

  In loc ca nemernicul sa bage pe toate posturile si ziarele indicatii cu cresterea imunitatii?

  Oameni buni luati Vit.D3, Vitamina C 1000, Seleniu, Zinc, exista si un antiviral romanesc exceptional pe site-ul Ele Oil” s recomandat si de dl. Roxin intr-un videoclip, girat de inventatorul Iulian Hornet. Intariti-va imunitatea, luati-va o masca adevarata si purtati-o in zone aglomerate dar respirati si liber aer curat nu CO2,
  Treptat vom ajunge la o imunizare generala si naturala.
  Si nu mai fiti atat de speriati. Fiecare fir de par este numarat de Dumnezeu in capul nostru cu atat mai mult zilele fiecarui om.

 3. Perfect de acord cu :
  Si nu mai fiti atat de speriati. Fiecare fir de par este numarat de Dumnezeu in capul nostru cu atat mai mult zilele fiecarui om.
  In definitiv suntem muritori… 🙂 🙂 🙂

 4. Pana in seara asta n-am citit ce scrie pe cutia de masti . Un domn a pus pe facebook cutia cu mascute ,surpriza :” nu te protejeaza de covit ” . Tot in seara asta vad o reluare de pe tv Franta in care la inceput nea caisa al lor presedinte spune si repeta ca mascuta nu te protejeaza ca mai apoi sa vad o alta filmare in care se razgandeste …Al nostru ca florile ne anunta la inceput ca nu-i nimic grav si acum fac pariu ca face spume sub mascuta cand bla…bla…bla .

 5. Mai era un cetatean – Marmureanu – cum vedea un microfon in fata anunta un cutremur mare. Asa si Cercel daca ii dai „Buna ziua !” iti raspunde „Pandemie !”.

 6. Din cauza celor care gandesc asa si nu consientizeaza peicolul, am ajuns la aproape 3000 de cazur in 24 de ore si nu mai sunt locuri in spitalele care trateaza covid.

 7. Am ajuns asa nu din cauza nepurtarii mastilor fiindca toti le-am purtat, Unde ai vazut domnule medesan vrerunul in magazin fara masca? La scoala fara masca? Peste tot se poarta masca. Si ce folos? Tocmai asta e problema!. Se stia de al doilea val. De ce ? Fiindca se asteptau la schimbarea morfologiei lui. De ce se asteptau la asta? Vrei sa-ti raspund eu? Iti dau un raspuns dar n-o sa-ti placa. Fiindca asa a fopst proiectat sa fie, numai ca acum e mult mai contagios dar mult mai putin sever fiindca a fost si el atacat prin anticorpii dezvoltati de populatia care il transmite. Nu mai stiu in ce tara exact Suedia parca au spus ca e mai bine ca populatia sa-l faca ca sa se imunizeze natural si asa virusul poate fi invins. De ce sa tina mult ? ca sa-si poata pune planul in aplicare cu vaccinurile obligatorii si retelele 5 si 6 G ca sa ne bage nanostructuri robotice de urmarire a datelor personale de orice sanatate, sociale, financiare sa putem fi virati oricand pe dreapota la miscarea in front. Doar nu crezi ca vom fi vaccinati ca Trump cu anticorpi monoclonali? Adica cu exact virusul liofilizat si stins si cu anticorpii pe care i-a secretat organismul celui de la care se ia plasma. Asta pe limbajul vechiului Cantacuzino se numeste un fel de autovaccin numai ca serul nu e luat de la tine ca astia n-au putut fi atat de destepti ca cei de la noi, altfel produceau autovaccinuri pe banda rulanta. De ce crezi ca a fost inchis dupa ce i se redaduse drumul? Exact la timp!

 8. La noi se moare ca tratamentul aplicat in multe cazuri e doar paracetamol si anticoagulant. Remdesivir care oricum da alte reactii adverse si e pe sponci sau pe persoana, hidroxiclorochina este interzisa, unde ati m ai auzit sa se interzica un medicament care da rezultate si nu are contraindicatii? se mai da azitromicina dar si asta in extremis si daca ti-o cumpara cineva care oricum nu are acces sau nu e contactat ca sa aduca. Kaletra care e o nenorocire. Daca scapi bine daca nu. nu. Bolnavii care vin si au forme usoare au fost tinuti afara si trimisi in majoritate la domiciliu nesupravegheati, aia trebuiau urmariti de politie si amendati, nu doi copii fara Covid care jucau baschet. Pentru ridicarea imunitatii ce au spus marile somitati la TV ca sa-si poata omul intari rezistenta impotriva virusurilor? Nimic, nichts, nada! Daca n-avem medicamente destule de ce au refuzat antiviralele romanesti sau straine din plante sau remediile homeopate, de ce? De ce n-au spus puterile noastre sunt limitate faceti ce stiti voi si pe cale alopata!
  Trebuie sa fii om iubitor de alt om si nu vanzator de oameni ca sa le spui adevarul despre to. Sa incurajezi populatia si sa n-o distrugi psihic zi de zi, sa-i spui simplu : fa gargara cu apa oxigentata in proportie de 1,5% dupa cel mai mic simptom si iesit in oras ca sa nu lasi virusul sa se inmulteasca in situu!
  Lucru recomdat de un mare medic roman din Canada in frontline cu Covidul? Cum am aflat eu atatea, ca daca razi un hrean si inhalezi si mananci iti distruge tot ce ai luat in aparatul respirator, cu conditia cand vii acasa din oras s-o faci. Virusul nu se mai poate multiplica astfel. De asta depinyand severitatea bolii.
  Eu cum stiu? Ei de ce nu s-au interesat si nu ne spun? Dimpotriva, combat orice sansa sa te tratezi daca ei n-o fac sau n-o pot face!
  De ce n-au spus luati vitamina 3 D, Seleniu, Zinc, Vitamina C de 1000 sau mai mult ca sa deveniti rezistenti? De ce n-o spun. Trebuia sa se imbolnaveasca Trump ca s-o aflam?
  Ce profesionisti sunt astia? Sau poate sunt dar nu vor sa ne spuna. Aia e!

 9. Va puteti lamuri aici asupra statistiicii reale in Europa, si asupra hidroxiclorochinei
  pt. limba romana dati pe autotranslate.

  Sa nu ne mai luptam intree noi aiurea. De ce nu faceti scandal sa ne dea drumul la medicamentul care peste tot a a vut rata cea mai mica de mortalitate?

  https://youtu.be/3z5QX78z3QI

Sliding Sidebar