ARAFAT bate câmpii când spune că trebuie să ne sperie numărul crescut al infectaților cu Covid-19 de ieri. În realitate, paradoxal, este o „SCĂDERE”. Iată de ce…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Domnul Arafat da semnr de boala pandemica: creierul dumnealui e atacat de ” coronavirus” si trebuie internat urgent la terapie intensiva si tratat cu onestitate, adevar si bun simt!

   1. Demis niciodata , condamnat la moarte , asta e sentinta ptr. crime impotriva umanitatii . Daca anumite ,, calitati „, sunt genetice atunci trebuia inpuscat la trecerea granitei in Romania.

 2. Acest test arata de fapt anticorpii nici decum nu arata ca ești infectat cu vre un virus așa că eu una am renunțat la muncă și implicit sa fiu testată. Este f clar cum acești oameni vor sa sperie sa facă rău dar acest rău se poate întoarce împotriva lor oricând. Ei sunt plătiți sa facă rău.

 3. Să traducem pentru cei care înțeleg într-o ureche ce spune Arafat: ar fi bine ca lumea să fie în continuare atentă și să respecte un minim de măsuri de protejare în fața virusului Covid-19. Ce este rău în asta și de unde teoria conspirației în frunte cu Bill Gates nu prea înțeleg?

  1. Sa va traduc eu ce spune Arafat, daca spuneti ca sunteti intr-o ureche: El zice ca situatia de joi, in comparatie cu cea de marti, TREBUIE SA NE INGRIJOREZE (desi raportat la numarul testelor este o situatia incurajatoare), ceea ce arata ca se preface ca ca nu a inteles si bate campii, cum am spus. Apoi, in final strecoara avertsimentul ca, daca romanii nu sunt cuminti si nu ii sperie ce spune acum, o sa trebuieasca sa ii pedepseasca cu alte restrictii. In opinia lui lipsita de profesionalism, in acest caz, el zice ca daca a SCAZUT numarul de infectati la mia de teste este UN SEMN CA SITUATIA NU E SUB CONTROL. Nu realizati prostia? Daca e nevoie, va pot explica si babeste ca e vorba de o manipulare!

  2. Cit despre Gates, mai informeaza-te, cauta, dar nu mizerii din mass media oficiale. Sau poti alege sa ramii „intr-o ureche”.

  3. Nu ai cum sa intelegi! Asa cum nu intelege nici dl fost doctor fost ATI-niciodata EPIDEMIOLOG. Ajunge cu bataia de joc la adresa poporului ROMAN!

 4. In opinia mea, Arafat nu mai este cel pe care noi il sustineam cand baietii destepti, au incercat sa puna mana pe SMURD. Fara doar si poate, el este atat artizanul cat si dezvoltatorul sistemului. In actiunile sale, din pozitia pe care o ocupa acum, manifesta o atitudine dependenta de ceva anume….ceva ce noua ne scapa. Si de chestia asta iti dai seama usor din declaratiile oficiale pe care le face, banale lipsite de o analiza obiectiva a realitatii asa cum este ea….coroborat cu faptul ca in spatele acestei pandemii, se tese un scenariu care n are nicio treaba cu binele populatiei. Parerea mea….Sa nu fiu inteles gresit, nu neg existenta si manifestarea acestui virus dar am puternice indoieli vis a vis de scopul si unele modalitati de contracarare a acestuia. In rest, numai de bine.

  1. Nici nu a fost vreodata, pui pariu? Ti-ai pus intrebarea cite masti are omul asta? Ba, da usor sintem/sinteti dus de nas, de-aia sintem in halul asta!

 5. DANIEL SUNT DOUA CATEGORII,UNII INCA NU INTELEG SI ALTII SUNT PUSI SA NU” INTELEAGA”.DACA EI ASTA AU ALES ESTE TREABA LOR,SUNT ROMANI ,AI „NOSTRI”.EU LE DORESC NUMAI BINE.NU MERITA ATATEA EXPLICATII.EU AM FOST INJURAT,AMENINTAT,ASTA ESTE TREBUIE SA REDEVENIM UNITI SI SA NE RESPECTAM.

  1. Si daca era un nenorocit de roman, te-ai fi simtit mai bine? Da’ oare de ce nu va ajuta neuronu’? Daca sintem jefuiti de conationalii nostri ar trebui sa crapam de mindrie sau cum?

Sliding Sidebar