Armele cu energie dirijată și războiul psihotronic. Ținta ești tu!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Cea mai buna protectie este cea proprie, obtinuta prin antrenament. Dispozitivele obtinute prin diverse tehnologii vor proteja doar limitat si doar partial, ceea ce este insuficient.

 1. Buna seara ,

  Sper ca mesajul meu sa va gaseasca bine. In legatura cu emisiunea : „Armele cu energie dirijată și războiul psihotronic. Ținta ești tu!” ar fi posibil sa imi dati o adresa de email a dnei Profesor Laura Petrescu ? Ciudat este faptul ca nu gasesc date online , doar publicatii mai vechi. Pe lista cadrelor didactice a Univ Spiru Haret Bucuresti aferenta 2019 -2020 , numele dansei nu figureaza .

  Va multumesc
  Ema

 2. Oare luarea temperaturei,la romanii cu acele aparate nu sunt tot arme psihotronice?!De ce doar in RO se folosesc pt luarea temperaturei intr-un magazin?!Romanii sunt oare supusi unor teste…?!

 3. De mai multi ani sunt subiect de experimentare cobai uman pentru laboratoarele militare fara acordul meu,prin aceste atacuri au loc cercetari in scopuri medicale si pentru controlul mental,aceasta echipa de oameni de stinta care ma studiaza o suspectez pentru fapte de coruptie acestia avand conexiuni cu infractori pe care i protejeaza, introducerea mea in aceste proiecte sponsorizate a avut ca rezultat scoaterea de sub acuzare a mai multor infractori!
  Vreau sa atrag atentia asupra acestei practici prin care mafia se poate folosi de aceste proiecte sponzorizate!
  Pentru cei care vor mai multe informatii de actualitate vizionati: Cea mai eficienta arma dezvoltata in secret cu Parintele Adrian Singurov,Max si Oreste link: https://youtu.be/pGLFiuSQMX8

  1. Deabia acum am găsit clipul, informația, este foarte bine că cineva a făcut documentarea și a oferit informația. Eu cunosc și interacționez agresic cu ele de ani și ani, din perioada când am lucraat în Irak și Afganistan, apoi la revenirea în țară, sunt inreresat să ofer mai multe informații, am fost obligat să învăț să mă protejez.Ai drptate despre ei dar eu mai învățat câte ceva și din alte surse, chiar de la ei tiberiuchitescu@protonmail.com

Sliding Sidebar