Atenție mare la DICTATURA MEDICALĂ. Avocatul Piperea avertizează: „Este foarte probabilă o nouă stare de urgență”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Mare adevăr ați spus, mai ales la sfârșitul comentariului, unii conaționali se poartă ca oile care nu au păstor, și sunt dezinformați de marea parte a mass mediei. Oamenii cu gândirea limpede și conduși de Duhul Sfânt ar trebui să-și ridice mai des glasul și să spună adevărul ce se petrece în jurul nostru!

 2. Jos palaria in fata profesionistilor care si-au pastrat coloana vertebrala (vezi dl.Piperea sa dr.Constantinescu plus cadrele medicale de la Colentina care sustin deblocarea spitalului).Poate si in alte parti ale globului dar la noi cu siguranta este vorba de un genocid ascuns de „buneintentii” aservite ocultei mondiale.Le vor deconta cu siguranta in fata istoriei dar deocamdata,concret,noi ce putem face?

 3. Va multumim pentru tot ceea ce faceti pentru acest popor incapabil de apreciere! Oare ce pot face putinii oameni rationali ce au mai ramas in tara din moment ce majoritatea vegeteaza sau mai rau, se intorc impotriva celor ce le vor binele muscand asa cum fac de atatia ani, mana intinsa pentru a-i ajuta? Vor pleca in final din tara asa cum au facut cele mai bine de 5 milioane de romani? Cine va inlocui populatia plecata, cine va umple aceasta tara golita de populatie si lipsita de speranta? Generatia mea, cei ce am crescut si ne-am animalizat iremediabil in timpul comunismului suntem deja in varsta, majoritatea pensionari. Noi suntem cei ce am distrus tot ce s-a construit in acea epoca de cosmar, multi dintre noi il regreta pe Ceausescu fara sa-si dea seama ca raul de acum este continuarea raului de atunci si isi are originea in saracia si teroarea ce ne-a distrus caracterul inca din copilarie, fara sa ia in calcul faptul ca suntem saraci si singuri pentru ca in tinerete ne-am ignorat viitorul devenit acum un prezent dureros.Ma intreb adesea daca suntem rai pentru ca suntem saraci, sau suntem saraci pentru ca suntem rai? Este probabil un cerc vicios din care doar persoane ca dumneavoastra mai pot scoate acest popor, desi sperantele sunt destul de reduse. M-as bucura ca urmatoarea generatie, copii nostri, sa invete din greselile pe care le-am facut noi, sa se ridice si sa isi croiasca viitorul chiar in forta daca nu exista o alta posibilitate evitand suferintele noastre la vremea lor de batranete. Vor fi insa capabili sa inteleaga gravitatea situatiei in care i-a adus egoismul, lasitatea si prostia noastra? Sunt oare mai inteligenti decat noi pentru a-si da seama ca dezbinarea si egoismul inseamna autodistrugere?

 4. NU VĂ PANICAȚI urmăriți evenimentele din America …
  ÎN acest moment nu toți Românii stau cu mâinile în sân …
  Pe mai multe grupuri ai noștri se organizează …
  Unul din grupurile care avansează foarte repede este grupul Q-RO …
  Totul depinde de victoria lui POTUS în America …
  Urmăriți și participați la mișcarea Q …
  Singura mișcare care luptă direct cu oculta …

 5. Cred ca timpul sa ne ridicam toti in arme, fratilor! Acesti impostori si venetici au comis deja inalta tradare!

 6. ” se fac și ni se pregătesc lucruri demne de vremea comunismului.” – de fapt sunt chiar de acolo. Din 1965 – Ceausescu, care lua de bune toate vorbele vehiculate de masonerie (de cei care il facusera presedinte) – a testat pe romani o gramada de experiment sociale pe care o sa le vedem „implementate” global in urmatorii ani. Poate ca, global – ne meritam soarta.

Sliding Sidebar