ATENȚIE – Ministrul Sănătății spune că mulți români declarați MORȚI de Covid-19… este PUȚIN PROBABIL să fi MURIT din cauza Coronavirusului (Video TVR)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Este clar ca aceasta PLANdemie a fost bine organizata sa induca rezultatele scontate de cei care ne doresc distrugerea si controlul pe toate planurile : fizic, moral , spiritual si economic. Lipsa autopsiilor , testele suspect de evazive si programarea certificatelor de deces sa evidentieze Covid 19 ca factor de morbiditate indiferent de cauzele patologice cronice principale, toate acestea si plus toate minciunile cate le- am trait pina la Covid , trebuie sa ne alarmeze ca nu ni se doreste deloc binele si nu ni se spune adevarul mai ales la TV , in presa sclagavista a sistemului fascistoid- tehnocrato- diabolic

 2. Restrictiile sunt mult disproportionate oricum , chiar si in conditiile actuale cu aceste cazuri bagate absolut fortat din pix, cum a fost cazul de la Suceava cand au fost puse la socoteala numarul de teste realizate si nu numarul de oameni (adica daca un om facea 7 teste, in cazuistica apareau 7 oameni care aveau Covid). Apoi daca ai covid nu inseamna ca esti infectat si cu atat mai putin bolnav. In viromul nostru exista triliarde de virusi in fiecare moment, asta nu inseamna ca suntem infectati tot timpul. Virusii au rolul lor in natura si e posibil ca acestia sa fie de fapt exozomi celulari, Una e sa morei CU Covid, alta e sa mori DE Covid. Eu pana in ziua de azi nu am vazut cum se demonstreaza legatura cauzala Covid-boala. Nu sunt respectate principiile lui Koch si/sau Reves care sa ne arate ca acest asa zis virus este patogen.

 3. La oamenii cu afectiuni grave, chiar si o gripă banală le poate fi fatala. Oare oamenii ăștia gen Tataru, Arafat, Cercel, Iohanis, Orban pot dormi noaptea, cand știu ce minciuni sunt obligați sa propage, ca sa-si mulțumească stăpânii?

 4. Hoti si excroci sa indobitoceasca oameni sa faca ei ce vor fiind la adapost si aparati de covit 19 sau mai bine zis de familia Corona virus, toti trebuiesc judecati si condamnati cu pedepse grele de inchisoare deoarece au tegiversat si incalcat constitutiile si drepturile omului.
  Asa ceva nu trebuie sa treaca neobservat, toti trebuie sa plateasca pentru raul facut omenirii si pentru spaima bagata in oameni.

 5. Aspectul aproximativ și gâfâit al prestației acestui om, personal, îmi induce panică!
  Este grav tot ce ni se întâmplă în ultima vreme, când viața sociala este distorsionata de o doctrină politico-medicala cu aparență umanista, în fond, antiumanista dură.
  Ceea ce am trăit un ultimul deceniu al comunismului pare apa de ploaie pe lângă ceea ce trăim în aceste zile.
  Niciodată Ceaușescu nu ne-a ținut în detenție generală ! Acest regim fascistoid, cum bine îl definește Bianca, în comentariul anterior, cuprinde toate caracteristicile josnice ale oricărui regim totalitar antiumanist.
  Cât privește tema acestui articol, diversiunea prepozitionala propusa de dr. BIRX la OMS, anume de a eți heta mortile „cu” covid ca fiind morți „de” covid 19, aceasta este o chestiune care trebuie anchetată de procurorii specializați în probleme medicale, cu colaborarea unor specialiști nevânduti sistemului după ce, în prealabil, Procurorul general al Republicii se va autosesiza în legătură cu aceasta grosolanie teoretica, ce a dublat, cel puțin, numărul deceselor din această ultimă perioadă .

 6. In strainatate se estimeaza ca rata comorbiditatii ar fi de pana la 94% din cazuri.
  Planul „pandemiei” se cunostea inca din 2013. Daca nu umfla cifrele, nu justifica masurile exagerate ! Trebuie tinuta turma sub frica si teroare ca sa asculte. Culmea! Turma romaneasca e foarte obedienta, asa ca…next stage !

 7. Foarte bine punctat articolul. Multumesc domnule Roxin pentru toata munca desfasurata. Apropos de cartea Mafia Farmaceutica si agroalimentara, v-as propune un articol referitor la experimentele lui Pasteur si conditiile social-politice in care si-a promovat rezultatele cercetarilor sale. Poate este cazul ca cititorii dumneavoastra sa afle ca Pasteur, parintele vaccinului) a fost chimist si nu medic si a vaccinat doar doua persoane ( una s-a vindecat, iar despre cealalta nu s-a mai stiut nimic niciodata ) iar rezultatele studiilor sale au fost falsificate ( asa cum ar fi declarat chiar el inaintea mortii). Ce ironie, nu-i asa, intreaga umanitate risca sa fie vaccinata pe baza unei teorii verificate pe doi oameni!

  1. Bună Daniela
   Referitor la ”Mafia Farmaceutica”
   Undeva prin anul 1995 la un curs de Bioenergie! al profesorului Alexandru Pap, una din doamnele de față, a venit cu propunerea ca acele cursuri să fie aprobate de ministerul (ne)sănătății și predate în sistemul de învățământ… s-a auzit un râs, în sală, contrariind toată asistența, persoane cu vârsta peste 30 ani, unele din sistemul medical… comentariul:
   ”Nu v-a fi niciodată aprobată, deoarece o industrie de multe miliarde de dolari, S-AR PRĂBUȘI !!!!”
   Mersi
   Un trecător prin viață

 8. Daniel
  Cand statistica arata ca in lume (ca si in tara nostra) in anii trecuti, in aceiasi perioada de timp, au murit mai multi oameni decat in acest an, este clar ca nu este vorba de nici o PANDEMIE. Este dupa parerea mea NEBUNIE. Distrugi o lume intreaga pentru un asazis virus mai putin periculos decat gripa sezoniera. Acum ca au reusit performanta sa inchida 6TV (probabil din motive de siguranta sa nu fei ucis de COVID 19) unde te mai putem revedea?

  1. Emisiunile mele se dau in reluare pe Nasul Tv – Vineri seara si duminica seara de la ora 20:00 sau pe YouTube

  2. Ce au făcut pana acum,, mai marii lumii,, se vede. Haos și dezatru generalizat, având la îndemână marionete perfecte.. guverne și trusturi de presă cumpărate. Mă întreb ce ne așteaptă? Va dați seama că este doar începutul sinistru al unui scenariu de groază bine pregătit.

 9. Lumea trebuie sa se trezeasca si sa-l reevalueze pe Pasteur si, mai ales sa si-l aminteasca pe Bechamp si sa-l reabiliteze. Antoine Bechamp este adevaratul parinte al microbiologiei, iar descoperirile lui, intradevar, ar fi facut ca lumea sa nu mai sufere din cauza bolilor.

  Daca Antoine Bechamp nu ar fi fost marginalizat si aproape uitat, daca medicina s-ar fi dezvoltat pornind de la principiile lui, noi, astazi, n-am fi avut nici gand de pandemie, n-am fi avut nici macar boli infectioase.

  Draga Daniel, iti propun, ca tema pentru emisiuni, recuperarea lui Antoine Bechamp si a rezultatelor stralucitoare ale muncii sale de o viata, munca facuta cu onestitate si intru binele oamenilor, realmente.

  1. :)))))
   Da’ șî țîie
   UN OIC DE ATENTIE GAZETARILOR!
   un pic de atenție…
   mi-e lene să scriu mai departe.

 10. De dragul dreptății și al lui Dumnezeu,al oamenilor integri, cred că ar trebui să ne păstrăm demnitatea ,nelăsându-ne intimidați de valul de panică provocat de răzvrătiții care caută instaurarea așazisei „noii ordini mondiale”. E adevărat că nu ușor pot fi unii semeni ai noștri convinși de faptul că din umbră și în taină se pune la cale distrugerea omenirii,(fie și numai parțială).Poate când se vor dezmetici mai bine,deja va fi prea târziu.Suntem cu toții datori să-l implorăm pe Dumnezeu să ne salveze din acest mare laț,întins în jurul pământului, prin diverse forme de constrângere, înrobire,intimidare,îndobitocire,ucidere lentă sau rapidă.

  1. :)))))
   ”Suntem cu toții datori să-l implorăm pe Dumnezeu să ne salveze din acest mare laț,întins în jurul pământului, prin diverse forme de constrângere, înrobire,intimidare,îndobitocire,ucidere lentă sau rapidă.”
   Păstrați-l pe ăl al vostru, dumnezeu și GARANTAT 100000000% VEȚI AVEA, CE IMPLORAȚI, voi.
   De vreo 2000 ani, vă tot ”salvează” de rămâne, cu mare șansă, câte-o zdreanță…de moaște.
   Ceva, că cam cum ar fi, un lup hămesit, ”sufocat” de o grămadă de mielușele…
   Succes

 11. Faci o gravă confuzie: recomandările sunt ale OMS nu ale ONU. Nu știu de ce te afectează că sunt astfel raportate, oricum aveau și infecție cu covid. Orice boală contagioasă poate fi oprită dacă nu este transmisă. Nu este sfârșitul lumii că am stat puțin izolați, restul e cârcoteală

 12. de ce simt( de aici de unde scriu ) ca in atmosfera sunt radiatii puternice ( s au alceva care ne afecteaza) ce da simptom de arsura in git nas si o stare febrila ! sutem otraviti ?

 13. ….
  „Dezvăluirile incendiare care s-au făcut în ultima vreme despre chemtrails (aşa-zisele «dâre ale morţii» pe care le lasă în urma lor unele avioane) nu au reuşit să oprească acţiunile criminale ale celor care se folosesc de orice mijloace, oricât de abjecte, pentru a reduce populaţia globului la 1 miliard de oameni.
  Sunt conștient că asta nu va avea vreun efect asupra susținătorilor acestei teorii ale conspirației, mai ales în cazul domnului al cărui text a provocat acest articol. Sunt sigur de asta, mai ales după ce am citit încheierea postării sale:
  „Continui să susțin faptul că acesta este un genocid asupra țărilor membre NATO (deasupra Rusiei sau Chinei nu o să vedeți așa ceva), o cârdășie a facțiunii Bush/Rockefeller/Clinton, premeditată pentru reducerea numărului populației și îmbolnăvirea în masă, pentru creșterea cererii de medicamente de sinteză, vaccinuri, etc. și de aici implicit creșterea profitului corporațiilor farmaceutice. Până la urmă toți aceștia, ingineri, tehnicieni, piloți, trebuie aduși în fața justiției și condamnați pentru crime împotriva umanității.”
  Faptul că, de fapt, dârele albe lăsate de avioane pe cer nu sunt decât rezultatul condensării vaporilor de apă din gazele emise de motoarele avioanelor pare să fie o explicație mult prea simplă pentru a putea fi acceptată de către asemenea susținători ai teoriei conspirației…
  https://stiintasitehnica.com/teorii-ale-conspiratiei-2/

  Nu știu dacă am dreptul la postări d’astea!
  Hi, hi… da’ ce mai adevăr, mai avem ‘icea…
  Spor la treabă… s’aveți.

 14. FELICITARI PT MATERIAL! MA bucur din tot sufletul ca si PRESA a început SA SPUNA LUCRURULOR PE NUME! MI-AS DORI CA TOATA PRESA SA FIE LIBERA DE SUB JUGUL SEFILOR AFILIATI POLITIC,, SI SA DEA IN VILEAG CA DVS TOT ADEVARUL DESPRE ACEASTA MASCARADA MONDIALA NUMITA : COVID19, CEA MAI MARE MINCIUNA MONDIALA DIN ULTIMII 30 DE ANI! FELICITARI INCA O DATA, MULT RESPECT!!!!!

 15. Când mortalitatea la COVID19 este sub 2% din decesele zilnice , declarația ministrului sănătății este pur și simplu criminala.!!!!
  Acest individ care a ținut oamenii in xase , i-a împărțit in romani sib 65 de ani și peste 65 de ani trebuie sa -și dea DEMISIA ȘI SA SE CARE DIN MINISTERULSĂNĂTĂȚII.!!!!
  Impreuna cu tot Grupul Strategic , noi habar nu avem cine face parte și cine ia decizia.!!!!
  Suntem folosiți pe post de cobai, ne-au indus teama, frica, acești ticăloși nenorociți.!!!!

Sliding Sidebar