ATENȚIE! Potrivit unei noi legi, statul îți va pune în Carantină și TELEFONUL, după internarea în spital. De ce? Ca să nu mai poți filma în spital sau comunica cu exteriorul!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Spitalele au geamuri ,le spargi nu le deschizi si urlii cit poti ,trecatorii te vor auzi . Ce-ti fac medicii ? Te iau la bataie ,dai si tu cu plosca ( doare ca dracu ,mie mi-a picat pe degete). Fumezi in pretiosul lor spital ,te comporti ca un porc ,uiti ca esti om ,mai aduci linga tine restul nemultumitilor si bam . O sa vina politia si o sa bata bolnavii ? Hei suntem romani ,n-avem curaj sa dam guvernul de carton jos ,dar cind e vorba de propia persoana suntem isteti ca vulpile ,sinuosi ca serpii si stim sa valorificam oricare situatie ,Totul e sa ai tupeu .Si sa cunosti putina psihologie umana . E atit de simplu : tu si restul internati fara telefon ,fara contact cu exteriorul . Mincarea e excracabila in spital ,cel putin la Resita ,eu una n-am putut sa ma ating de ea ( carne de pui plutind in ulei cu cartofi natur zdrobiti ,uax ) asta-i prima nemultumire ,daca mai primesti doar paracetamol ( culmea am alergie la asta ) tu si inca 10 ai al doilea atu ,mai prinzi si gongile nelipsitii rusi care colcaie in spitale ,zile de vara cu calduri insuportabile in spital ,mizerie de nedescris la baie ( ca de suntem in Romania si e nelipsita ) . Mai ai si-un doctor cu aere de zeu care -ti vorbeste de parca tu ai fi rahat si el imparat,mai ai de ex hipertensiune cum am eu ,alalaltul diabet si nu primesti medicatie pt asta ,ca asa-i regulamentul ,doar pt covit ,si daca nu-ti lasa bunurile ca-s infectate,nu-ti lasa nici cutiile cu medicamente .Ghici citi nemultumiti ai ?Faci de-o revolta ? La razboi n-ai scrupule ,daca tii la pielea ta atunci ti-ascuti mintea ,vei cauta iesirea si oportunitatile . Sau daca te tine buzunarul iti angajezi un avocat care sa ceara o contra expertiza facuta de alti biologi ,de preferat particulari ,iti refac astia testele de cite ori iti face spitalul si daca nu coincid ,tata ma platesti ca pe unul nou ,tu stat roman si dupa aia ca sa mai faci niste bani dai in judecata si laboratorul spitalului .

    1. următorul lor pas e sedarea, e clar! pt cine sparge geamuri. vorba medicilor ”fii cuminte!” e arhicunoscută. noi tb sa ne mobilizam sa nu ajunga lege. evident ca e disperat orban ca daca-i cade tronu ajunge la parnaie daca e anchetat….

  2. Daca putem face ceva – acel ceva s-ar putea face doar cu scrificii. OMS trebuie expulzata din Romania iar Serviciile de Informatii sa investigheze reteaua de propaganda pro-COVRIG 19 (nici nu e greu).

  3. Pe 10 august mare miting mare Q in piata Victoriei (autorizat) iesiti in numar cit mai mare,si avem o sansa .Informati-va

Sliding Sidebar