Ni se pregătește o nouă STARE DE URGENȚĂ. Autoritățile au triplat numărul de testări, au obținut în acest fel, logic, un scor mare la infectați, iar acum ne vorbesc despre starea de urgență…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Am tot batut apa in piua si am sustinut ca cuvintul de ordine in Romania este FRICA . Imi cer scuze nu este frica ci PROSTIA . Am ajuns sa-i dau dreptate unui cercetator ( lecitina scrie pe mine ,am uitat numele)si unor scriitori ca populatia umana in procent de 80 % este nu doar semianalfabeta ,dar nici nu poate gindi singura . Sa vedem cum vor reactiona romanasii cind vor fi pedepsiti ca sunt pozitivi si li se vor lua copii ,li se vor arde bunurile si vor fi arestati .Sa tot traiesti in Romania .Sa-i vad unde au sa mai fuga acum ,suntem ciumatii Europei ,suntem exact acolo unde ne este locul . Dar nu m-as mira ca rezultatul sa fie zero . Uni romanasi si-au facut obiceiul sa -si vinda progeniturile ,altele sa plece dincolo si sa-i uite de tot ,nu mai vorbesc de sceleratii care fac filme porno cu propii copii ,altii fac cit mai multi ca de ,e greu sa muncesti ,traiesti din amarita aia de alocatie . Hai sa recunoastem ca suntem un popor defect .Imi pare rau ca trebuie sa o spun ,dar asta -i crudul adevar . N-avem valori ,nu cunoastem istoria acestui neam si nici nu ne intereseaza .
    De ce sunt asa de pornita ? Pt ca incerc de doua zile sa-mi conving colegii ca trebuie sa facem ceva ,sa iesim in strada ,ca daca moare industria ,moare Romania si implicit canci pensii ,salarii ,somaj . Si chiar si noi ai de va trimitem apa la robinet nu vom mai fi platiti ,pt ca populatia nu va avea cu ce . Raspunsul barbatilor:”ba ,de apa va fi intotdeauna nevoie ” . Da ma fraiere ,dar vei lucra fara bani si sa te vad .Iar Austria n-o sa fie proasta s-o carantineze pe nevastata 14 zile pe banii ei ,ca-i romanca si vine din tara lui Papura Voda ,va apela la poloneze ,unguroaice ,lituanene si alte neamuri cu ceva mai multa minte ;pt ca guvernele lor nu s-au apucat sa -si ciumeze singure cetatenii. Cam asa stau lucrurile la Resita. La voi cum este?

Sliding Sidebar