Avocatul Gheorghe Piperea avertizează: DICTATURA MEDICALĂ – Va începe vânătoarea de copii și adulți nevaccinați!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Din pacate, foarte putini adulti au inteles/ studiat aceasta lege. Ma intristeaza faptul ca opozantii sunt, majoritar vorbind, parinti.
  Nu s-au inteles riscurile si consecintele pe termen lung ale acestei legi „ciudate”. Intr-adevar, doar nesupunerea civica si con-stienta unitatii ( doar impreuna putem da valoare actelor, demersurilor noastre) . Intrebarea e…suntem cu adevarat uniti?

 2. Este cineva care se pregătește să de-a Parlamentul în judecată? Din puținul care îl am aș putea să contribui și eu financiar.

 3. Păpușarii idioți din parlament care se lasă manipulați de masoni,iluminati(ordinea mondială)=criminalii umanității.”Trezestete ramane din somnul ce-l de moarte „.Trebuie să ripostăm, sa nu acceptăm să se pună stăpâni pe viață noastră care ne aparține în totalitate .

 4. Trebuie să ieșim în stradă toți românii care nu pot fi atît de ușor manevrați și manipulați de acești slugarnici ai ocultei mondiale!
  Dar nu cîteva mii, ci milioane în întreaga țară pentru a avea impact!
  Dacă nici acum nu acționăm (aceasta nefiind o acțiune politică), dacă nici acum nu facem ceva pentru viitorul copiilor noștri și neamul acesta românesc, lucrurile vor degenera și ne putem aștepta la ce este mai rău pentru omenire!
  DUMNEZEU să vă binecuvânteze și să vă dea înțelepciune!

  1. man strata nu merge au incercat americani in california si new york motivul e simplu coruptie la nivel inalt trebuie sa luam aminte din istorie unde fara violenta acum am fi vorbit turca sau rusa ps nu te gandi ca ai nevoie de o armata cu 2 sau 5 sau 10 poti darama sistemul asta corupt

 5. Doar peste cadavrul nostru al celor care mai gândesc in aceasta țara numita România. Acești politicieni sunt niște lichele ordinare care vor sa transforme România intr-in loc de experimente.!!! Niciodată acești criminali NU vir face așa ceva!!!

 6. Daca inca mai am ceva memorie, chestia asta cu vaccinul seamana cu o perioda din „juna mea tinerete”, cand baietii/barbatii cu parul mai lung decat STANDARD erau vanati pe strazi, ridicati cu duba si dusi la tuns… Cati tineri din ziua de azi stiu asta?
  Sa nu ma intelegeti gresit: nu fac propaganda nici pro, nici contra. Eu m-am vaccinat DOAR pentru ca ma aflu intr-o grupa de risc (varsta, boli) si mi-am zis ca ar fi bine s-o fac.

Sliding Sidebar