Avocatul Gheorghe Piperea demască Manevrele Guvernului Orban. Cifrele și graficele probează FALSUL Curbei de Infectare. NICIODATĂ internările de la ATI nu au depășit 300 de persoane simultan

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. nu pot posta niciun comentariu, am încercart dar mereu primeam un mesaj fals de eroare,. Să fii sănătos Daniel Roxin, cu postările tale cu tot!

 2. DA, DOMNILOR.
  AVEM LA CONDUCEREA ROMÂNIEI NIȘTE OAMENI TOTAL INCOMPETENȚI, RĂU VOITOARI și chiar TRĂDĂTORI AI INTERESULUI NATIONAL, DOVEDIT PRIN ACTIVITATEA PE CARE AU DESFĂȘORAT-O, IN ULTIMILE 6-7 LUNI, ȘI CARE ESTE ÎNDREPTATĂ IMPOTRIVA INTERESELOR CETATENILOR SI ALE ROMÂNIEI !!!
  NU EXISTA NICIO ÎNDOIALA SAU VREUN DUBIU, IN ACEST SENS ! SUNT O MULȚIME DE DOVEZI !!!
  ESTE LIMPEDE CA LUMINA ZILEI CA NE-AU MANIPULAT, AU DECLARAT STAREA DE URGENTA PE ÎNTREG TERITORIUL ROMÂNIEI, NEJUSTIFICAT, ILEGAL, CONTRAR CONSTITUTIEI, NE-AU INDUS FRICA ȘI CHIAR PANICA, NE-AU ARESTAT LA DOMICILIU, AU STABILIT AMENZI ENORME PRIN COMPARAȚIE CU CELELALTE TARI DIN EUROPA UNDE VENITURILE OAMENILOR SUNT MULT MAI MATI, AU DETERMINAT FALIMENTAREA MULTOR ÎNTREPRINDERI ȘI CREȘTEREA NUMĂRULUI DE ȘOMERI, INTR-UN NUMĂR FOARTE MARE, NU AU MAI ACORDAT ASISTENTA MEDICALĂ UNUI NUMĂR FOARTE MARE DE CETĂȚENI CU AFECȚIUNI FOARTE GRAVE, CAUZANDU-LE DECESUL, FAPT CE SE CONSTITUIE IN GRNOCID ÎMPOTRIVA CETATENILOR ROMANI, AU ÎNCHIS ACTIVITATEA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT, AU FĂCUT ÎMPRUMUTURI FINANCIARE, EXTREM DE MARI, NEJUSTIFICATE, CAUZANT IMPOVARATEA CETATENILOR ȘI MAI MULT, AU DETERMINAT CRESTERA FOARTE MARE A TUTUROR SERVICIILOR, DAR ȘI ALIMENTELOR, ȘI CÂTE ȘI MAI CÂTE … !!!

  PRIN URMARE, PROPUN CA, IN REGIM DE URGENTA, TOATE FORȚELE DEMOCRATICE DIN ROMÂNIA SA SE MOBILIZEZE, ÎMPREUNA CU PARLAMENTUL ROMANIEI, PARCHETUL GENERAL, CU PROCURORUL GENERAL AL ROMÂNIEI ȘI INSTITUȚIA AVOCATUL POPORULUI PENTRU A ÎNTREPRINDE DEMERSURILE, LEGALE ȘI NECESARE, PENTRU SUSPENDATEA PREȘEDINTELUI ȘI A GUVERNULUI, ASTFEL ÎNCÂT ROMÂNIA SA REVINĂ LA O VIAȚA ȘI ACTIVITATE NORMALA, DAR NU AȘA CUM O VEDE ȘI/SAU O ÎNȚELEGE ACTUALUL PREȘEDINTE, CARE ESTE TOTAL DEPĂȘIT DE FUNCȚIE ȘI ACȚIONEAZĂ IN MOD ARBITRAR !!!
  DE ASEMENEA, DACA IN URMA CERCETĂRILOR SE VOR CONFIRMA ACTELE DE TRĂDATE, CORUPȚIE, FRAUDA, INCOMPETENTA ȘI/SAU DE SABOTARE A INTERESULUI ROMÂNIEI, CEI VINOVAȚI TREBUIE SA FIE SANCȚIONAȚI, CU CEA MAI MARE SEVERITATE, CONFORM LEGISLAȚIEI !!!
  AȘA SA VA AJUTE DUMNEZEU ! 🙏

 3. nu lasam mai bine niste doctori sa isi dea cu parerea?….eu sint cam satul de exertii in alte domenii decat ce au invatat si profeseaza…

  1. Da sa vorbească niște doctori care vad ca nu exista, deci s-au aliniat politicii guvernului manipulator mincinos! Nu toți care au făcut o facultate de medicina pe banii babacilor sunt și oameni cu coloană vertebrală! Gradul de profesionalism și educație lasă de dorit în multe așa zisele spitale. Una e sa fi doctor ca e o meserie banoasă și alta sa ai minte, mâna , suflet de DOCTOR!

 4. Guvernul si presedintele trădător trebuie să răspundă pentru crime contra umanității. De acum ce putem face pentru înlăturarea acestor farsori criminali? Populatia a ajuns sa creada înscenarea si propaganda, aud persoane pe stradă ca asteapta vaccinul ca sa scape.

 5. Toate statisticile sant din burta !Este gripa dar are un efect mai slab decat celelalte gripe !De ce nu s-au facut AUTOPSII ! S -au interzis ,ptr a nu se afla ADEVARUL !SANT F MULTI DOCTORI CARE AU AVUT (AU ) ALTA OPINIE …prof ,academicieni ,savanti ,dir de spitale ….a caror activitate a fost blocata !Deci observatia AV PIPEREA ESTE PERTINENTA ! DECONTURILE M.BALS ,V BABES ,ETC ….SANT PRETURI ASTRONOMICE si PARCHETUL TREBUIE SA INTERVINA

Sliding Sidebar