Avocatul Gheorghe Piperea vorbește despre planurile grotești ale premierului Cîțu și ale ministrului Câmpeanu prin care vor să îi constrângă pe români să se vaccineze. Cum se poate reacționa?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. „piesa idioată, cu actori prost aleși, bâlbâiți și inexpresivi, la care am fost obligați să asistăm, este la final.” SPER din tot sufletul sa fie asa, insa UE cumpara in continuare milioane de vaccinuri, rrromania e o tara sluga, se va conditiona primirea banilor europeni de „ajutor” de campania masiva de vaccinare….poate ma insel. Cred ca acesta este si scopul: noi ne certam ca prostii, au sadit deja discordia, ne-au distras atentia de la ceea ce se intampla in realitate: spitalele vor fi privatizate, intregul sistem de sanatate va fi privatizat, portul Constanta e deja pe cale de a fi vandut, noi am fost deja vanduti: suntem cobaii companiilor farmaceutice, cand ne vom trezi va fi cam tarziu…..

  2. Românii au, în sfârşit, ce şi-au dorit. Asta au votat, asta au. Să trăiţi şi mai bine, români!

  3. Nici nu stiu de ce oamenii aceia se numesc „elite”. Sunt niste gangsteri:)) care doar asculta ordinele cu o treapta mai sus decat ei si folosesc pe post de pres ce e mai jos decat ei. Nici nu au idee cine e in varful piramidei

Sliding Sidebar