Avocatului Poporului: România este țara din Uniunea Europeană în care au fost luate cele mai drastice măsuri în perioada stării de urgență și a celei de alertă

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. E de la sine inteles ca asta vor face… Vor face tot ce vor, pentru ca noi tacem,..Suntem invatati cu jugul, cu supunerea, cum zicea Horea…Personal, cred ca natia asta nu-si va reveni niciodata…. Suntem foarte ciudati: stim ca ni se incalca toate drepturile, dar ramanem doar la nivelul vorbelor. Pe romani se poate experimenta orice. Suntem cobaii perfecti.

 2. Romania mai este si singura tara unde nu s-a luat nici o masura impotriva speculantilor de masti, manusi si dezinfectanti, ajungandu-se ca o masca de 10 bani sa coste 20-35 de lei, inclusiv in farmacia lui Tataru, ministrul sanatatii.
  Tot Romania, condusa de „guwernerul meu, fascist si imbecil, OrbaniSS, e singura tara care a interzis dreptul la proteste(bineinteles ca in afara de Coreea de Nord).

  1. E bine și mai târziu decât niciodată! Poate cu ajutorul dumneavoastră și a Bunului Dumnezeu, scăpăm și de măști!

   1. Avocatul Poporului care ajuta să se mențină pensiile speciale nu mai prezintă încrederea poporului. O pensie care nu se justifică prin contribuție este că și cum ai fura de la alții.Ca avocat al Poporului trebuie sa sprijine interesele celor mulți care prin referendum sa hotărât că parlamentul să nu aibă mai mult de 300 de parlamentari dar nu se ia nici o măsură și se fac că uita atunci când interesul lor personal este altul. Când interesul lor personal este altul nu țin cont nici de lege nici de referendum ei sunt mai presus de lege și Dumnezeu. O sa avem din ce in mai multe libertate și mai mulți infectați cred că CC, Avocatul Poporului, PSD și ALDE sunt mulțumiți. Eu am incredere și am avut încredere în Coposu, Ratiu, Tutea, Aurescu Bogdan, Regele Mihai și încă 2 persona politice.. Mai presus de orice este Dreptul la Viață și protecția sănătății populatiei. In orice situație.

    1. Toate instituțiile care se ocupă cu „protejarea” Constituției sau al poporului sunt instituții inutile, care sunt o povară asupra poporului, pe care dumnealor se laudă că îl protejează.
     Propun crearea unei instituții care să se ocupe cu protejarea CAPREI CU TREI IEZI.
     Cel puțin, Capra cu trei iezi a educat atâtea generații de români.
     Nu putem spune același lucru despre Constituția României, pardon, voiam să zic Constituția Asupritorilor.

 3. Nici instituția „Avocatul Poporului” nu prea se laudă cu protejarea cetățenilor împotriva acestor abuzuri. De fapt cu ce se ocupă Avocatul Poporului?
  Pe timpul ultimelor Alegeri Prezidențiale din România am făcut două petiții la Avocatul Poporului de investigare a neregulilor organizarii acestor „alegeri” de către Biroul Electoral Central, iar instituția menționată mai sus nu s-a deranjat să răspundă decât după ce am făcut plângere împotriva lor la Ministerul Justiției.
  Deși am trimis destule dovezi despre propria incompetență a celor trei instituții menționate mai sus, nici una din ele nu mi-a dat un răspuns satisfăcător.
  Degeaba avem atâtea instituții care se ocupă cu tăiat frunzele la câini, că nu vom avea nici lege în țara asta, iar toate aceste instituții trebuiesc finanțate, în mod obligatoriu, tot din buzunarul nostru.

 4. Aveţi dreptate, domnule Daniel Roxin: După alegeri, vai de noi… dacă mergem la vot! Comunismul îi bagă pe toţi în aceeaşi oală, din munca celor care produc bunuri, sunt capabili şi muncitori, partea leului o iau şmecherii, iar „democraţie” înseamnă gândire cu picioarele, soarta poporului să o decidă plebea.
  Oamenii vor numai „pâine şi circ”! Nu mai privesc spre cerul înstelat, au pierdut din vedere Steaua Călăuzitoare, au uitat Cine le-a acordat viaţa şi nu caută să-L recunoască pe Domnul şi Regele Creaţiei. Ei cer numai drepturi, şi burta să le fie plină, complet amnezici de menirea lor pe Pământ, ca fiinţe spirituale.
  Din fericire, vremea Apocalipsei se va încheia în câţiva ani, odată cu purificarea întregului Pământ, când va debuta promisa Împărăţie de O Mie de Ani, deja vizibilă la Răsărit…

Sliding Sidebar