Azi-noapte, în Piața Victoriei, s-a încercat eliminarea lui George Simion din viața publică (VIDEO). Poliția a căutat „substanțe interzise” în autocarul AUR (Alianța pentru Unirea Românilor)

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Mulțumesc Daniel pentru poziția corectă pe care ai luat-o! Acest tânăr și acest partid nou, profund naționalist trebuie sprijinit și apărat. Este vocea României tâlhărite de 30 de ani!

 2. Am si eu o intrebare…”toa’rasul politist” – dvs. in ce CALITATE faceti atat „zarva”…?! Aveti DELEGATIE si mandat sa „INTREBATI” sa urcati, etc …sau pentru „verificarea” autocarului… ?! Nu vi se pare ca vreti sa fiti un pic mai mult decat un simplu …politist ?! Cine v-a trimite nu stie care este …PROCEDURA ?! Ca asa este simplu…”Sa traiti dle BEC” – mi-au venit dracii sa va caut la „oua”…?! Pe „cuvantul dvs”…dle politist, ca asta nu se numeste ABUZ in serviciu…?!

 3. Sper în implementarea Meritocrației cît mai repede.
  Și vom elimina tot răul din societate.

 4. Acest roman SDEVARAT pe numele sau George Simion trebuie aparat de noi toți. Romanii, in naivitatea lor cred ca tot ce zboară se mănâncă dar NU sunt conștienți de pericolul pe care îl avem cu acești guvernanți vânduți cu totul yankeilor.!!!
  Aceasta miliție transformată in poliție , nu-și schimba năravul de dinainte de 1989, dacă nu se desființează și făcută una noua in dlujba cetățenilor și NU in slujba interlopilor pe care-i vedem cu toții cum își etalează cu toții casele, mașinile luxoase luate din activități ikicite. Atâta timp cât sta acest guvern liberal mizerabil xare acționează împotriva intereselor fundamentale ale României. , trebuue sa plece odată ca ne duce in sărăcie și austeritate nemaintâlnita de după 1989, xand romanii își doreau democrație.!!! Vedem cu toții ce democrație ne-au adus toți guvernanții de la toate partidele.!!!!

 5. Din păcate, sistemul este dominat de „titularii” – câți au mai rămas – și descendenții membrilor partidului comunist!… Apariția unei formațiuni politice CURATE, fără urme de ideologie totalitară nu poate duce decât la reacții de felul celor văzute în Piața Victoriei. Un site pretins „imparțial” – stiripesurse.ro – scrie despre „protestatarii din Piața Victoriei” omițând cu bună știință apartenența la AUR!… De asemenea, nu cred că Radio România sau TVR au relatat OBIECTIV despre activitatea AUR. Ca un exemplu, ascult „Agenda electorală” de pe Radio România Actualități așteptând un moment sau o declarație din partea candidatului AUR la Primăria Generală a Capitalei, Claudiu Târziu. Până acum nu am auzit nimic! Cu atât mai puțin la Televiziunea Română!… Am scris destul!… FORZA AUR!… Pe 6 decembrie voi vota Alianța pentru Unirea Românilor!… Restul e tăcere…

 6. V-ați ferit să spuneți dacă îl simpatizați și îi susțineți efortul. Se întâmplă să îl susțineți domnule Roxin? Eu da, și voi vorbi despre dumnealui și proiectul AUR în Chișinău unde mă aflu.

 7. Astia sunt oamenii din politie si din jandarmerie care nu sunt buni de nimic altceva,de ce sa nu asculte de sefi corupti pana in maduva oaselor,ca doar raman pe drumuri si sunt vai si amar de capul lor si raman mai rau decat boschetarii.Rusine,atat sefilor din politia romana care deserveste cea mai mare corupti a tarii,dar si politrucilor care sunt in stare sa te omoare de viu.

 8. Am fost acolo și am live făcut. Niște nemernici cum nu am putut sa cred. Sunt candidatul AUR la Președinția Consiliului Județean Constanța, și nu am făcut politică până la 55 de ani ai mei. Însă ce mi-a fost dat să văd în această primă experiența a mea de protestatar alături de George Simion, nu am crezut că se poate întâmpla în 2020 in Romania.
  Rușine poliției Române!
  Rușine jandarmeriei deja recunoscută din 19 august 2018 că fiind i slugă politică.
  Dovada că PNL este tot un PSD , doar că este galben, este clară pentru toți românii!
  Vă rog să ieșiți alături de George Simion în București!
  AUR va schimba România!

 9. Daniel Roxin, o asa scriere corecta si reala, n-ammai vazut! Si din afara AUR. Se pare ca România mai are sange de roman in ea! Ai „dezvelit adevarul”, vorba cantecului. Unii romani sunt atat de abuzati, de atatea ori si tac crezand ca asta e normalitatea. Tu esti un roman viu in cuget si simtiri, ca si George. Respect!

 10. Din pacate in prezent este retinut abuziv de catre politia rutiera. Serviciile lui Iohanis si Orban abuzeaza la ordin incalcand drepturile civile!

 11. Pingback: - Ion Coja

Sliding Sidebar