Bill Gates: NU ne vom putea întoarce la normalitate, până nu va fi vaccinată întreaga populație a planetei. Ar trebui să existe buletine digitale de imunizare! (VIDEO)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Banditul asta criminal mai e liber ?
    Ce face Mr. Trump ? Curaj Mr. Trump, la închisoare cu el și cu toți nemernicii bolnavi cu care s-a înhăitat !

  2. Daniel,

    Cred ca este chair mai mult de pierdut … – eu nu mai gasesc cateva tari pe noua harta a lumii dupa 2021, printre care si Romania. Noi nu mai suntem in poza – pur si simplu !

  3. Este trist ca o mana de politicieni vanduti, o sleahta de doctori habarnisti si o suta de raspandaci cu postarile pe f/b – par sa reuseasca sa darame o tara.
    Despre politicieni – nu e nevoie de explicatii, spun doctori habarnaci pentru ca te-ai astepta ca oamenii sa fie tratati pentru problemele lor – nu internati (cu forta) in colonii de muribuzi, despre raspandaci … – am avut ceva timp zilele astea – nu sunt mai multi de 40 de imbecili toxici care fac intens propaganda pro-covid. Am senzatia ca multi nici nu traiesc in tara si nici nu sunt etnici romani (nu vreau sa dam in late alea cu ce cred eu despre etnicitatea lor..). Am aceasta banuiala fie si numai de la tupeul lor specific unor conlocuitori.

  4. Deja in Amsterdam sunt restaurante unde scanezi codul pe care il ai pe masa,in loc de meniu,comanzi online ce doresti,vine chelnerita si iti aduce ce ai comandat,apoi platesti cu cardul,nu se admite ches,precum si supermarketuri sunt tot asa,scanezi singur produsele si platesti,deja a inceput sa faca experimental sa nu mai platesi ches,asa cum se spunea in event 201 la locul cu verdeata (scrie in engleza,dar pt cine nu stie engleza se traduce f bine cu google ),vom plati direct doar prin atingere digitala,dupa ce vom avea microcipuri,banii nu vor mai avea nici o valoare se va face o moneda unica pe tot globul,in curand cand vor decide sa fim toti vaccinati,ne vor bloca conturile in banci,motivand ca sunt defectiuni la tranzatii bancare,sunt f multe de citit,iti trebuie catva timp sa irosesti daca vrei sa te documentezi,etapele planului ce urmeaza a fi aplicat omenirii…sau poate lau blocat ,ca nu am mai intrat sa verific,dar este f rau ce v-a urma…

Sliding Sidebar