Călin Georgescu: „Banca Națională, care nu știu cât de națională sau antinațională e… a creat un STAT pe teritoriul românesc.” (Video)

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Stimate Daniel Roxin! Toată admirația mea pentru dacismul, românismul, naționalismul și patriotismul dumnevoastră. Dar cred că faceți o mică mare eroare în punând pe poză „Călin Georgescu atacă Banca Națională”, ca și cum ar fi unul din bandiții americani care atacau băncile. Călin Georgescu nu atacă Banca Națională îl critică sau , mă rog îl atacă pe Guvernatorul Mugur Isărescu. E bine să evitați, în opinia mea, clișeele și sintagmele stupide ale presei noastre – în care se revarsă torente de asemenea expresii bombastice stupide, menite să atragă ignoranții. Călin Georgescu pe bună dreptate îl critică pe Mugur Isărescu această slugă globalistă a multinaționalelor. Din aceste considerente vă recomand să corectați burtiera. Eu am o probă forte care demonstrează legătura financiară dintre Mugur Isărescu și Selgros multinaționala controlată de Elveția. Pe cale de consecință, eu am scris mai de mult și am publicat pe pagina mea că Banca Națională nu mai face politică financiară în interes național , ci în interesul multinaționalelor. De altfel, s-a mai întâmplat asemenea fenomene în Cornul de sud , în perioada dictaturilor militare. Ceea ce mă intrigă și mă revoltă cel mai tare e faptul că democrația noastră se asemănă tot mai mult cu democrațiile latino – americane , deși suntem în Europa, iar BNR a devenit vârful de lance al colonizatorilor. .

 2. Stimate Domnule Ieseanu ,luati in consideratie si opinias mea ! Banca Nationala nu inseamna numai Mugur Isarescu ,este plina de muguri isaresti ! Banca ationala este condusa de un consiliu de administratie ,nu de acest individ si acest consiliu este la fel de vandut/cumparat ca si el ! Legea este proasta si Parlamentul nu avut SUSTINERE de la cei care l-au ales si nici de dumneavoastra cei care stiti multe despre tradarea lor ,ca sa o corecteze ! Ba mai mult a fost „obligat”sa-l veteze din nou ,ca un blestem ! Sigur el si-a facut relatii in occident asa cium stim cu totii,si-a creiat un „turn” pe care il apara niste „straini” (!) ,bine platiti si pozeaza ,cu nesimtire, in nababul bancii,in mafalda si stapanul finantelor si in posesorul adevarului ,binelui si salvatoriul tarii

  1. D-le Stanciu, de acord, dar Consiliul de administrație nu este totuși Consiliul de stat, nici Comitetul Central unde era unitatea de nezdruncinat a partidului -stat, în esență a dictatorului. Dar banii corup până și pe idealiști, așa că nu mă miră că acum acest Consiliu de administrație a devenit la fel ca și Comitetul Central – o unitate de nezdruncinat.

 3. İdiocrația este la modă in România !
  Atâtea ideii le vâjâie unora prin cap că mi se zbârlește mie părul …
  Isărescu să transforme el BNR într-un small state in stat ?
  Mă umflă râsul numai când îl văd cum apare el în interviuri cu un aer de tătic în finanțe și o postură rigidă impersonală cabrată ca a unui mascul alpha în vreme ce cred că săracul de el de 30 de ani de când stă numai pe fotelul de guvernator a făcut hemoroizi și-l suoără …
  Omul e o fantoșă , o sperietoare de ciori din lanul de grâu pe care vântul serviciului de informații o bâțâie cum are el chef !
  De nu erau băieții cu ochii albaștri nu respira atâtia ani mumia de la BNR !
  După Ceaușescu el !
  După Lenin cred că tot el …

 4. Vorbeste foarte bine Calin Georgescu. Asa vorbesc in general politicienii foarte buni. Ce propune insa mai exact? Propune sa implementam cu adevarat poruncile lui Iisus Hristos in Romania ca sa avem o renastere spirituala pe principii dumnezeiesti? Sa ne organizam societatea dupa cele 5 porunci ale lui Iisus Hristos care aduc iubrea in tara noastra? Statul este o organizatie bazata pe juraminte (oamenii jura sa faca voia altor oameni nu a constiintei proprie) si pe raspunderea la rau cu rau si violenta (armata, politie, judecatorie, inchisoare). Daca vom inlocui un rau cu un alt rau ce am rezolvat?
  Cautati la Matei 5, poruncile lui Iisus incep cu „Eu insa va spun voua:”, dupa ce citeaza legea veche.
  https://5l.ro/

 5. No, io’s batran, si fasra a avea asa multa scoala ca si cei care au comentat aici pana acum. AM urmarit acest clip, apoi, am incarcat sa caut informatii,.cat mai multe despre acest personaj Calin Georgesc ..Si , rezultatul a dat cu minus mult. Pare de fapt un om in suferinta , Sufera pentru ca a fost aruncat ca un gunoi de Isarescu, Habar nu am ce motiva au fost . dar asta lasa sa se vada. Gem””Faci figuri , e ,lasa, ca ma bag sa candidez , si am sa incep sa arunc cu noroi in tot ce reprezinti tu ””” Cam asta este TOT ce ramane dupa ce arunci din discursul lui , toate vorbele in celebrul stil lingura de lem,Cat de tare poate fi asta „””L-am întâlnit pe nepotul lui Rothschild care spunea, ceea ce i-a spus bunicul: „Dă-mi moneda țării și nu contează cine face legile!””” Sunca cumva cam asa,,,EU ii injur pe toti astia cu masoni , Bilderberg,grupul de la Roma etc, DAR.. Totusi eu sunt „cineva” si ma invvart fix intre ei. Poate ca sunt eu prea batran, poate ca am un nivel scazut de educatie/cultura etc, Dar omuletul asta si cand zambeste musteste de ura Sper sa ma insel.dar…

  1. Bunicule, Da’ oare ce trebe sa faca Dl Calin Georgescu sa-l iubeasca pe acel Isarescu,globalistul care este de partea multinationalelor si ne-au distrus economic tara? El face parte din Grupul de la Roma care este IMPOTRIVA globalistilor (Bilderberg, Soros, Gates…multinationalele, statul paralel…etc…) A muncit si s-a format printre globalisti ca multi altii, dar a realizat RAUL , pe care acestia il fac omenirii printre care si Romaniei, tarii lui, de aceea „a intors armele” impotriva acestora ! Tu il iubesti pe Isarescu, Iohannis , Ciolos…etc alti globalisti si ii feliciti ptr ce-au facut in tara noastra? Te uiti la ei cu drag? Daca-i asa, sigur n-ai nimic comun cu Dl Georgescu si mai bine vezi-ti de treaba altundeva!

Sliding Sidebar