Călin Georgescu, expert ONU: Corporațiile au jefuit această planetă și ne așteaptă o criză majoră. Cum ne putem salva?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. MULTUMIM, DANIEL ROXIN PENTRU MATERIALELE CU „SEVA” PE CARE NI LE OFERI, CONTRIBUIND LA RETREZIREA A CEEA CE C.R.MOTRU NUMEA „SUFLETUL NEAMULUI NOSTRU”. BINECUVANTARI DIVINE!

  2. Mii de multumiri si pentru acest articol d-le Roxin…va admir infinit nu numai pentru calitatea acestui site si pentru iubirea dvs. fata de aceasta tara mult incercata, dar mai ales pentru consecventa de care dati dovada in ciuda adormirii mioritice in care zac cei mai multi dintre noi…oameni zombificati, drogati de o mass-media vanduta, marsava, criminala. Un prim mic pas spre normalitate ar fi renuntarea la tembelizor si tembeliziuni, eu una m-am ingrozit de isteria maxima ce rabufneste din ecrane de cand cu covidul asta prapadit…nimeni nu face o simpla socoteala, ca toti sunt pe net mai toata ziua…
    Anual mor de gripa sezoniera, normala, intre 300.000 si 650.000 de persoane doar in 47 de state care dau statistica…ne putem imagina ca la scara planetara numarul e mult mai mare…pai si ce facem cu cele cateva zeci de mii de decese cauzate ( sau nu ) de covid? Dumnezeu sa ii odihneasca in pace, tot regretul pentru orice viata care se stinge indiferent de motiv, dar asta e statistica !
    Fata de tavalugul emisiunilor de manipulare, dezinformare si indobitocire in masa, vocile oamenilor ca dv. abia se aud…dar Doamne-ajuta ca se aud !! Eu am ales demult sa arunc pe geam bruiajul numit tv si sa dau volumul la maxim pentru site-ul dvs. si altele de aceeasi natura. Va doresc din suflet putere de munca si rabdare cu neamul asta oropsit…Victorie Luminii si Iubirii din noi !

    Cu mult drag si respect

  3. De ce ne-am salva? Am face-o doar pentru a avea ei ce sa jefuiasca la viitoarea „criza” creata tot de ei. Atata vreme cat nu se dezvaluie macar parte (oficial-legal) dintre grupurile care profita in urma acestor situatii…nu va putea fi vorba de vreo „salvare”. Trebuia de mult sa fi inteles ca e cazul sa ne multumim cu mult mai putin. Daca nu s-ar fi produs mult peste ceea ce am putea consuma, daca nu ne-ar fi crescut pretentiile si daca nu le-am fi dat ocazia sa constate surplusul produs de…orice.. nu le-am mai fi facut jocul. Astfel, bazandu-se pe lacomia omului, pe dorinta de a avansa cat mai repede in cariere, din dorinta fiecaruia de a avea mai mult decat celalalt (castiguri si avantaje ale unora care devin privilegiati ai societatii) s-a creat acest mecanism de sprijin pentru acele grupuri care, iata, au devenit „Elite Mondiale”. Vinovat este omul de rand! Omul si lacomia acestuia!

Sliding Sidebar