Călin Georgescu, expert ONU, vorbește despre Pandemie, Big Pharma și Imperiul Globalist. Afirmații incendiare!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Sa nu uitam ca in Clubul de la Roma este coleg cu Mugur Isarescu, o entitate cel putin intunecata, omul cel mai puternic din corporatia Romania.

  1. Eu stiu ca nu mai este in acest club si nu este in relatii bune cu Mugur Isarescu, dupa cum o spune clar in emisiunea aceasta! Din declaratiile sale pare sa fie mai degraba in conflict cu acesta!

   1. Din cate am inteles sunt doua cluburi, unul in care este membru Calin Georgescu (COR parca) si altul in care este Isarescu (ARCOR, daca nu ma insel), fara legatura intre ele de niciun fel.

 2. De 30 de ani trim sub o ocupatie perfida, a tradatorilor de neam si tzara, a prostiei personificata in niste bipezi idioti, niste papusi de carpa trase de sfoara de catre papusarii rapace externi. Atata timp cat nu vom schimba acest deep state, adica statul mafiot tradator, in Romania nu se va intampla nimic bun pentru cetateni. A trecut vremea sloganului tradator „fara violentza”, acum trebuie „cu salbaticie” .

 3. interesanta abordarea crestina la un membru al unor asemenea organizatii. Este convertit la crestinism de curand? Un discurs complet contradictoriu cu cel specific reprezentantului oficial al unor asemenea institutii…Sustine cumva teoriile conspirative..

 4. Va rog, pentru un astfel de interviu de calitate, cu un asemenea invitat, faceti transcript… sunetul este 0, are zgomot de fundal, si se aude cu ecou, si lagheaza. Faceti va rog un transcript, merita. Va ajuta si la SEO pe articol si tot. Va multumesc mult.

 5. Se defrișeaza la greu !!!!Sunt din Vrancea si va spun ce vad ,trec camioane intrgi cu lenme taiate acum ,in timpul acestei „izolari a proștilor” care nu pot face nimic !

 6. Este halucinant..omul acesta spune lucruri de bun simt, de o claritate si justete incredibile pentru aceste vremuri. Si, totusi, nu poate fi priceput, i se pun in carca tot felul de lucruri, TRECAND peste ceea ce spune aici, peste afirmatiile lui.
  Romanii si-ai pierdut complet capacitatea de adiscerne, de a deosebi adevarul de minciuna, realitatea de fictiune.
  Suntem condamnati, am devenit un popor de oligofreni!

 7. Nu știu cum putem să cădem în capcană. Ăștia de 200 de ani repetă. Comunism, capitalism. Divide et empera. Sunt aceiași. Păpușari. Ginditi cu neuronii voștri, nu ce vedeți la TV și auziți la circiuma. Mulțumesc. Demnitatea și libertatea se cistiga cel mai greu și se pierde cel mai repede!

 8. Dupa cum ebolueaza lucrurile anul aceasta a inceput rau si… Trezirea romanilor E lenta si tarzie… Zarurile au fost aruncate. Suntem dusi Intre.o directie gresita. Si nu suntem Uniti. PACAT.,

 9. In opinia mea, trezirea omului ca entitate, nu se face instant si pcu atat mai mult, a societatii. In istoria noastra observam ca pana ce cutitul n a ajuns la os, n a existat reactie. Sunt multi factori de pus in balanta reactiei si cel mai important, este educatia sub toate aspectele ei. Asta a fost daramata si un om needucat, neinformat, va fi o papusa pusa in sforile oricaror interese. Transmutati acum acest aspect la nivel de societate. Revolutia sau schimbarea va fi asta e o certitudine. Cand? In cate generatii? Dumnezeu stie! Tabloul general pare a fi de partea intunericului dar….si un singur firicel de Lumina, produce fisuri majore si arata Calea. Sper sa nu deranjez pe nimeni cu opinia mea. Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si pe romani!

Sliding Sidebar