Călin Georgescu, membru al Clubului de la Roma: România este controlată și condusă de străini, care dețin toate pârghiile strategice ale puterii

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Analiza econommica prin care se demonstra ca Romnaia a fost furata de straini cu ajutorul vanzatorilor de tara de la noi, si a pierdut mult mai mult , in 26 de ani decat s-a pierdut de la Stf cel Mare pana in prezent, apartine d-ului economist C-tin Cojocaru. Ca domnul Calin Georgescu a preluat analiza , a mai adaugat cate o nunata …etc, asta este altceva, dar analiza nu-i apartine

    1. Exista o contradictie intre ideile si scopurile promulgate de Clubul de la ROMA, al carui membru este si ideile pe careCALIN GEORGESCU le expune in randurile de mai sus , idei pe care dl CONSTANTIN COJOCARU le-a afirmat cu ani in urma . Oare a avut loc o transformare radicala sau este doar o fatada? Din cate stiu deviza acestui club este N oua ordine mondiala , „smart growth”,”sustainable development” cu toate implicatiile nefaste de rigoare. Suntem multi cei ce dorim ca Romania sa se elibereze de sub jugul strainilor si al lacheilor lor interni dar este bine sa stim cine sunt aceia care-i vor binele. Poate ma puteti lamuri Domnule Roxin .
      Cu tot respectul meu Michaela GASPAR

  2. Dupa cum se arata in acest articol demolator al domnului Calin Georgescu, Romania se pare ca traieste un genocid la nivel de Populatie, de Tara, de Istorie, de Cultura si de Traditie. O populatie care, dupa cum am aflat din statisticile de pe alte meleaguri, a fost cotata de unii, nu de mult, cu cel mai ridicat IQ din Europa. Oare ce pacat ispasesc acesti urmasi ai Traco-Dacilor de li s-a pregatit asa minutios dezmembrarea si disparitia? Sa fie oare sfarsitul acestui popor brav care a rezistat multe milenii supravietuind atacurilor atator rau-intentionati?

  3. În ciuda faptului că România se vrea a fi dezgolită complet, nu se va reuși aceasta. Cu toată îndârjirea cu care decidenții ei de azi punerea ei la pământ nu se va face. Asta pentru că țara are resurse de care încă nu se cunoaște aproape deloc. Vorbesc de o resursă atipică nu de una minerală sau de natură materială. Românii așa cum sunt ei, nu vor lăsa ca țara lor să fie dusă în sclavie. E în filonul sufletesc al nației. Nu știu cum și când se va întâmpla treaba asta dar știu precis că România va înflori. Nu sunt profet dar spun ceea ce cred și simt. Și mai știu că cei vinovați de minciuna istorică în care ne-au silit ( și încă o mai fac) să trăim își vor lua ce merită cu vârf și îndesat. Direct de la popor.

Sliding Sidebar