Călin Georgescu: „Așa-zisa Pandemie cu Covid-19 este o fraudă uriașă, întreținută de mass-media cu scopul de a instaura FRICA.” Cum își justifică afirmația?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Multumesc Malin !
  Eu raman la ideea mea , gazul sarin asta a fost, in proportie mica dar va veni un alt val ! Ne au confirmat o ca in lunile sep si octombrie va veni un alt val de unde stiu ei ?
  Deci dupa mine este ca va fi aruncat prin.iunie iulie sa l avem prin septembrie octombrie
  In Siria au facut o deci ne asteptam la oravirea mancarii, la multe decese si sigur frica ca sa ne duca spre Vaccinare !

  1. Sincer, chiar ati deraiat, nu e vorba de nici un gaz sarin si de nici un virus. Faza cu al doilea val (de minciuni si prostie) a fost aruncata tot cu scopul terorizarii si prizonieratului la domiciliu.

  2. OMS a anuntat ca vu va mai fi al doilea val si ca am scapat de virus…oricum eu n am crezut ca a fost covid de la inceput. NU CUNOSC PE NIMENI CARE A FOST BOLNAV SAU A MURIT DE COVID. Toti cei care au murit, au avut alte cauze nicidecum covid. De cind a aparut rahatul asta de minciuna, AU DISPARUT TOATE BOLILE DIN LUME, NU SE MAI MOARE DE CANCER, DE INFARCT….numai de coronavirus se moare atit. Au fost persoane care au avut nevoie de interventie chirurgicala urgenta pentru a supraviwtui, dar au FOST LASATE SA MOARA CA SA SCRIE CAUZA DECES COVID. MINCIUNI SI CRIME. Omul si aerul e plin de virusi si bacterii. Covidul e doar o forma de gripa. Nimic nu este adevarat.

   1. Sunt multi cidati n lume..
    Nu e czzul sa se insistd pe prosteala.
    Pandemia si presa sunt doua realitati diferite.
    Pandemia este o boala care se raspideste foarte repede si cupride un areal foarte mare in timp scurt.
    Nu este necesar sa moara foarte multa lume.
    Cine nu suporta definitia sa defineasca singur dupa cum crede.
    Si religii sunt multe si tot apar.

  3. esti prajit tare… prognozele sunt facute de softuri de statistica ..caz favorabal ..caz nefavorabil …(putin mai complex*)

 2. Al doilea val vine conform istoriei, ca deja stim cum s-a mai intamplat si in alte pandemii, gen gripa spaniola, colera, tifus. Plus ca iarna e sezonul oricărei gripe ‘normale’. Nu e prima data cand se întâmplă asta. De ce sa ne speriem? E normal. Trăim cu milioane de alte ființe pe planeta asta, inclusiv virusi. Toti murim, numai asta e cert.

 3. Fiecare îşi dă cu părerea. Dar mor oameni în mod inexplicabil la vîrste tinere. Ce scop ar fi oare, dacă s-a instalat o astfel de psihoză? Orice acţiune a cuiva are un scop. Care să fie acela în cazul declarării pandemiei? Zvoniştii nu ne spun. Ei vor să instaleze teama şi suspiciunea în lume spre a se distra, probabil. Dacă ştiu ce scop are acest „zvon” de pandemie care practic nu ar exista, să ne spună. Ori ei aruncă piatra în rîu şi pe noi, fraierii, ne îndeamnă să sărin după ea s-o găsim şi s-o scoatem. Iar ei pe margine, rîd.

  1. E greu sa răspunzi la întrebări când nu ai datele problemei. Și totuși, ni s-a prezent scenariul întreg, fără ca noi să realizăm asta, în spectacolul de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012.
   Care este următorul scenariu? La festivitatea de inaugurare a celui mai lung tunel din lume San Gothard din Elveția din luna iunie 2016, la spectacolul prezentat în direct de multe televiziuni, s-a putut vedea ce ni se pregătește.
   Va sfătuiesc ca în limita timpului si voinței, să le vizionați. Concluziile…vor veni de la sine.
   Să ne rugăm bunului Dumnezeu să ne unim în cuget ca ninivitenii de odinioară, pentru a se trece cu bine încercările ce vor veni peste noi.
   O zi bună!

  2. Daca te-ai fi documentat foarte putin ai fi inteles cu usurinta ce se urmareste. Am sa ma refer doar la aspectul comercial caci sunt sigur ca pe celelalte ai sa le ignori: se urmareste vaccinarea fortata a populatiei. Indiferent cat de ieftin ar fi vaccinul, inmulteste-i pretul cu numarul populatiei mondiale si cu periodicitatea acestuia si ai sa ramai blocat le ce suma iti da. Bataia insa este mult mai lunga, se vizeaza inrobirea populatiei, la cei ce fac aceste planuri nu banii sunt punctul culminant.

 4. Sa ascultam titul din postul de observatori, fara frica, calmi.
  Sa ne ascultam nu frica, ci INTUITIA. Ea nu minte niciodata.
  Ascultand informatiile – ce ne zice intuitia despre ele?

 5. Frica mea din frica ta,
  Dacă nu e mai deșteaptă,
  E mai mult plăcerea ta.
  Tu te-ntreabă și așteaptă! 😀

 6. Un interviu dezamăgitor !?
  Nu că nu mai pot fi dezamăgit, poate doar, trist.
  So, pe scurt:
  Mădălinache; vorbă(boală) LUNGĂ… MOARTE sigură,
  Călin(file din…!?)Două;
  Dacă ești pe post de supapă de …siguranță!?!
  Cănd vei/ți renunța la dumnezeu(-ul biblic), DOAR ATUNCI, va fi BINE, pentru Români și ROMÂNIA Punct

 7. Iisus nu a fost „om”, „vizionar”, etc ci fiul lui Dumnezeu.
  Adevarul, Calea si Viata.

 8. domnul Calin Georgescu este omul providential multi nu-l inteleg pt. ca nu au cu ce felicitari pt. emisiune

 9. Daniele
  sau cine administrează blogul
  NU MAI VĂD RĂSPUNSUL, DAT DE MINE, LUI CONSTANTIN!?!?!
  Există vreo motivație!?!
  Aș vrea să văd motivația.
  Mulțumesc
  MOȘUL

  1. Ai inceput sa vorbesti urat si arogant. Daca vei continua asa, nu iti mi aprob niciun mesaj!

   1. Aroganța, nu-mi aparține.
    Adevărul nu este niciodată, în prezent, ci doar în viitor, că dacă ar fi în prezent, nu ar exista timpul. Ține-o minte. Dacă doare, tot este ceva.
    Urâțenia are multiple fețe/forme de manifestare, fiecare cu valoarea/non ei.
    Deoarece, ”văd” și aici o autosuficiență de sine, sunt nevoit să repet același mesaj trimis unui ”alt” Dan, cu adaptările de rigoare.
    ”Salut Dan
    „In pare rau, dar este prima data cand primesc un e-mail de la dvs (poate a ramas in draft)”
    Nu este,(chiar) prima dată, am mai trimis cu ceva ani, în urmă(7) o cerere de înscriere, dar m-am retras( am trimis cererea de retragere, cu o săptămână, înainte, de curs. Am fost …surprins!!!, dar, după aceea, am…”înțeles”. Asta este.
    Nu-mi este dată, în această viață, întâlnirea…. …sunt încredințat că, ”potecuța” mea, plină de ”MĂRĂCINI” are alt….curs!
    Deoarece, în străinătate(Anglia, ”o țară de foști teroriști mondiali, ținuți sub teroare”) am căpătat o boală incurabilă, mă conformez ei.
    Se numește: NU BAT LA PORȚI, ÎNCUIATE”
    Așa că din partea mea
    SĂ FII/FIȚI FERICIȚI, CÂT VEȚI TRĂI, PE ACEST PĂMÂNT.
    Dragoș

 10. Ar fi trebuit lasat sa vorbeasca mai mult Domnul Georgescu, o bila neagra pentru reporter ca il tot intrerupea. Sper sa ajunga prim ministru Domnul Georgescu. Un om cult si care isi iubeste tara. il voi vota si sustine. Mi-a insuflat incredere si speranta ca nu este totul pierdut.

 11. Cine este Georgescu? N-am auzit niciodata de el . O fi dintre cei fara biografie, colegi, prieteni, rude, ca ceiu de la USR sau … Cat despre m. ionescu…

 12. Este cu adevarat neplacut sa vezi un moderator intrerupandu-si atat de des si de brutal invitatul, chiar in mijlocul unor idei. Un moderator care in loc sa-si puna invitatul si mesajele lui in valoare, se pune pe el in valoare. Iar acest domn Georgescu a inceput bine si a sfarsit in generalitati siropoase de tip new age.

 13. Sigur, acest im imi starnise admiratia vb despre lucruri pe care eu le banuiam dar nu aveam o stiinta personala asupra lor. 😒Dar azi m-a pierdut de musteriu zicind prostiile de mai sus. Am fost atit de bolnav incit am zis ca mor. Ba, am avut si citiva pe care i-am vazut murind in jurul meu. Asta ma face sa nu mai cred in afirmatiile lui. Mai mult,…daca si cele spuse de el anterior au fost minciuni…?

 14. Nici nu trebuie să mă uit la ”adevărul” din video pentru că știu deja ce se întâmplă încă din luna martie. Iar domnul Roxin fiind un patriot declarat, ar trebui să se abțină să promoveze daruri otrăvite oferite de masoni.

Sliding Sidebar