Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. buna ziua domnule Roxin,
  asa nu se va rezolva nimic, trebuie rezolvat probelma ca fiecare sa mearga la primaria din oras, comuna, sat lui, adica tip celula, asa efectivul fortelor de jandarmi nu va fi efectiva!!! apoi se poatre altfel discuta.

  1. Foarte corect si astfel (dupa parerea mea)…In aceasta situatie nu mai este nici un motiv ca acei puturosi, sau chiar fara bani de transport pana in Bucuresti sa stea in apartamente si sa astepte ca altii sa scoata castanele din foc pentru ei.

  1. Inteleg ca n-ati inteles nimic. Calin Georgescu s-a exprimat PUBLIC impotriva Masoneriei.Asa ca dormiti in continuare si luati drept adevar orice informatie neverifcata care circula pe internet…

   1. Calin Georgescu are un palmares inalt in problemele sociale si politice ale Europei si chiar a lumii.Se pare ca este roman,nu botezat la cotitura.Ma intreb dece nu se poate imbratisa prezenta dumnealui in valul care inconjoara Romania actuala.Au fost imbratisati in mod perfid niste indivizi care au facut mult rau acestei tari,veniti din cele patru vanturi de curand sau dealungul unui timp al canaliilor,asa ca prezenta d-nul Calin Georgescu cred ca ar fi necesara in valtoarea in care este aruncata biata noastra tara.Domnia sa ar reprezenta o aripa de zbor spre un liman mai luminos a sarmanilor nostrii romani.Cred ca aceasta aripa trebue ajutata sa nu se franga.Si chiar daca se va petrece acest lucru nimic nu ar diminua starea precara in care se afla Romania.Raul tot rau va ramane,si nu cred ca va fi mai rau ca inainte.
    Foarte greu de scris un comentariu pe acest spatiu .

Sliding Sidebar