Camelia Smicală: Li s-au furat copilăria, familia, casa, școala, prietenii, visele, totul „spre binele lor”

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Îmi pare rău de aceşti îngeraşi lipsiţi de cerul lor. Plâng pentru ei şi scriu acest comentariu în nădejdea că va fi văzut de cei ce au datoria să facă ceva pentru punerea lor în libertate, pentru curmarea abuzurilor împotriva copiilor nevinovaţi. Îşi vor lua plata oricum cei vinovaţi, nu vor scăpa de plata faptelor lor, sunt sigur.

  2. Să nu ne mai facem iluzii. „Serviciile Sociale” din occident sunt organizații teroriste care se ocupă cu livrarea copiilor pe mâna pedofililor. Odată ce copiii sunt despărțiți de părinți, sub diverse motive, pedofilii au mână liberă să facă ce vor.
    În occident dispar milioane de copii anual, dar massmedia e prea ocupată de scandaluri inventate ca să se ocupe de lucrurile importante. Rușine lor, și celor care îi finanțează!

  3. Se pare ca povestea e mai lunga si mai complicata. Finlanda cea „ordonata si frumoasa” e doar pe dinafara asa! E cazul ca sa se ia masuri la nivel UE si sa fie adusi copii astia si altii ca ei, in tara . Cred ca doamna Grapini va face tot ce-i sta in putere.

Sliding Sidebar