Camera Deputaților a adoptat tacit Statutul de autonomie al Ţinutului Secuiesc. Va exista chiar și un Președinte (!!!) al acestuia…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. In plina criza COVID in capul unora este VID. Nu a trecut mult de la Centenatul Marii Uniri
  si deja sfasiem ce avem…

 2. Au vândut glia strămoșească. Crimele de la Ip, …, nu au contat pentru trădătorii de neam. Dumnezeule, oare este adevărat?

 3. PSD-ul încet … încet… au distrus România la propriu și strigă cu gura mare că Johanis e aservit nemților (hoțul strigă hoții!). Oare nu mai există în țara asta nimeni cu sânge de dac să pună capăt jafului?
  Vom vedea în buricul României fluturînd steagul Ungariei și vom fi ” mândri că suntem Români. 🙁

 4. Stimate Daniel Roxin,
  In toate documentarale dvs. despre Daci si continuitatea lor pe aceste meleaguri a-ti citat un foarte mare numar de surse din carti si scrieri din toata perioada istorica de la Dacia din antichitate pana la perioada istorica actuala. Din pacate nu am gasit bibliografia a tuturor acestor surse, va rog imi aratati unde o pot gasi? in caz ca nu e de gasit o puteti compila va rog frumos?

 5. Si va rog frumos, cand veti publica bibliografia, sa o impartiti pe aceleasi argumente cum sunt documentarele/articolele ca sa fie usor de utilizat. Sau mai degraba la fiecare pagina de web, dedicata fie unui documentar sau doar unui articol informativ, publicati va rog frumos bibliografia cu informatia exacta de provenienta a surselor citate. Va multumesc din inima foarte mult pentru ca o veti face!

 6. Este de-a dreptul halucinant ce se petrece , ne tin inchisi in case cu ” starea de urgenta ” si ei adopta legii care mai de care impotriva sufletului acestui neam ( doua deodata una pentru educatie sexuala la copii incepind cu virsta de 4 ani si alta pentru IMPARTIREA IN BUCATI A ACESTEI TARII ). Ca nu stii pentru care sa fii mai indignat . Oameni buni este srtigator la cer, trebuie sa facem ceva ; asa ceva este inadmisibil . Trebuie sa protestam cumva .

 7. Este f. dureros să vezi atâția vânzători de tara . Colacu ar fi i mai bine sa tara a făcut în cunoștință de cauză în nici un caz nu ești patriot este demagog. După ce ne-au lăsat cu spitale sărăcite și medotate fara bani și f.f.f multi mafioți. Președintele este mai patriot decât multi din demagogii al lui Ciolacu și Ponta. Nu am fost un votant al președintelui actual am crezut în Ponta care bine ca a pierdut. Ei fac ceva dar voi ce faceți completați la dezmembrarea țării. Rușine să vă fie PSD și toți care au complotat.

 8. Imi pare rau ca sa ajuns aici. Vreau sa va spun ce am vazut zilele astea pe net mai exact, cautat pe wikipedia satul si comuna din care fac parte am obsevat anumite lucruri care nu mi se par normale numele comunei Racaciuni e trecut si in Lb Maghiara inclusiv al catorva sate din acesta comuna. Nu pot sa inteleg cum e posibil asa ceva. Plus Ungaria trimite foarte multi bani in satele din Moldova unde traiesc asa zisi ceangai. Sau construit scoli in Lb Maghiara ii ofera si bani copiilor care merg acolo doar sa invete limba asta. Eu nu sunt de acord cu asta. E o Maghiarizare care a inceput cu secole in urma si se continua si astazi. Iar premierul Maghiar umbla prin tara ca la el acasa si face discursuri motivationale in care vorbeste despre re intregirea Ungariei mari. Cum e posibil asa ceva in tara asta? Ma simt profund dezamagit de statul Roman. Am lasat acest comentariu poate vede cine trebui si se iau maguri. Domul Roxin vreau sa spun ca apreciez tot ce faceti. Urmaresc cu mare interes tot ce faceti.

Sliding Sidebar