Campionul mondial de box Joe Frazier (Decedat) și bunicul actorului Will Smith (Decedat) AU VOTAT la alegerile prezidențiale din SUA. Credeați că MORȚII votează doar în România?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Felicitări domnule Roxin!
  Văd că sunteți pe drumul cel bun.
  Mai rămâne să faceți legătura dintre profețiile Biblice și ce se întâmplă în ziua de azi.
  Adică războiul dintre Adevăr și Minciună.
  Oare de ce toate instituțiile „democratice” sunt bazate pe minciună?
  Întreb pentru o mătușă.

 2. Nu a fost vreodata o fraudare atat de imensa cum a fost in acest an in SUA! E de neinchipuit!!

  Cum credeti ca e posibil ca Biden sa ia atatea voturi?? NO WAY
  Multi spun ca au fost implicate si serviciile secrete! Interesele din spatele caderii lui Trump sunt imense! Au pregatit asta de vreo 2 ani!

 3. Furt la drumul mare! Furt pe fata. Observatorii republicani nu au fost lasati sa se apropie, sa vada si ei ce contin sacii cu voturi aparuti la sectiile de votare, brusc, la ora 4 dimineata. Tot atunci, dintr-o data, a reinceput numerotarea voturilor, dupa ce in prealabil, seara, toata lumea a fost trimisa la culcare pe motiv ca e tarziu, se opreste numaratoarea voturilor si se va relua a doua zi.

 4. Și mai tari: tocăm cu tocătorul de hârtii secrete buletinele de vot al adversarilor, chiar în secția de votare al cărui președinte este un magistrat, cu ghiozdanele pe spate că sa putem intra cu tocătoare și să putem ieși cu buletinele… tocătură! Eu…hai, nu ne a luat o nimeni înainte, nu sunteți modești…sunteți prudenți, adică … precauți cu patentul/libretul. Sa nu mi l ceara partenerul strategic.

Sliding Sidebar