Ce este Marea Resetare a capitalismului, teoria considerată conspiraționistă dar care are o multitudine de argumente pentru a fi considerată expresia unei conspirații globale reale?!

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Cristina Ene are dreptate într-o măsură mai mare decât își imaginează (probabil). Spun ”probabil” pentru că nu i-am citit articolul din Adevărul. Globală sau neglobală, practica, mai bine zis, a conspirației, începe în chiar prima carte a Thorei evreiesti și a Pentateuhului creștin. Este vorba de un contract ce durează probabil de peste cinci mii de ani. Contractul dintre patriarhul Avraam și zeul tribal Iehova este cât se poate de real, de clar, deși, pe câte aflăm din diversele povești iudeo-biblice, din Talmud și alte documente, nu în ultimul rând Protocoalele Înțelepților Sionului, Iudeii și Khazari convertiți la iudaism l-au încălcat uneori, plătind oarecum pentru asta, Triumviratele romane, conspirația lui Catilina, combătută de Cicero, atâtea alte și alte comploturi și conspirații arată cu vârf și îndesat că aproape totul în istorie a fost rezultatul unor conspirații.
    Primul deținut politic din România modernă, Eminescu, a fost răpit din redacția de la Timpul, cu complicitatea unor cunoscute personalități, care, de voie sau de nevoie au conspirat contra lui și chiar a noastră, ce ne-am născut mult mai târziu. Așa numitele ”revoluții” (Cromwell, 1789, februarie și oct-noiembie 1917, răsturnarea lui Antonescu, a lui Ceaușescu, probabila, din păcate, răsturnare (prin tâlhărie electorală) a lui Donald Trump și chiar actuala pandemuie covidică nu-s altceva decât rezultatul unor conspirații, în esența lor. Totuși, nu are rost să deșteptăm ”prostimea”. Mărgăritarele nu-s pentru purcei. Cunosc multe persoane ce ar putea ține oricând un curs universitar de Practică și teorie conspirativă în lungul și largul istoriei. Ca reprezentanți ai elitei gânditoare românești, nu trebuie să ne jenăm a refuza încercările disperate ale mohelilor specializați, de acum, nu în tăierea peniană împrejur, ci în cea cerebrală. Trebuie să învățăm a rezista încercărilor multora de a ne face să credem în tâmpeniile unui anumit ”conspiraționism”. Până și Vasile Pârvan, de exemplu, a ”conspirat” contra dacismului, deși a scris o Getică fără să ne spună ce a avut cu Nicolae Densușianu.
    Resetarea capitalismului nu poate fi înțeleasă fără până nu lămurim alte ”…isme”, nu în ultimul rând talmudismul care, în epoca modernă s-a putut numi marxism, socialism, comunism, liberalism, socialism științific, etc., iar acum, sub ochii noștri, mondialism, neo-marxism, etc. Nu trebuie să ne îmbătăm cu cuvinte. Cel mult, acestea pot și trebuie să-și găsească locul într-un bun dicționar, ba chiar în mai multe. Resetarea în chestiune nu poate fi decât ultima pagină a vechiului contract avraamo-iehovist adică, dintr-o altă perspectivă, o emanație și împlinire a multor programe și năzuințe, parțial criptice, parțial fanice, cum ar spune Blaga.

  2. Vrem, nu vrem, crestinii suntem prinsi in mrejele masonice ale iudaismului sionist care aa avut ca scop, din 14 mai 1948, refacerea statului evreu, si urmeaza reconstructia templului lui solomon. Pentru aceasta au fost 2 razboaie mondiale, 2 bombe atomice, experienta comunista, razboiul din Orientul mijlociu, si continua acum resetarea globala sau dictatura neomarxista globalist sionista, al treilee razboi mondial si dictatura noului guvern mondial, care deja functioneaza din 1 mai 2017 la ONU, conform instructiunilor din Memorandumul de la Strasbourg 2014, *pe care ar fi bine sa il difuzati inteniv domnule Roxin),unde se pot vedea toti pasii ce au fost implementati intre 2016 -16 augusrt 2020 de guvernele masonice din toata lumea, care au raspuns ca la o comanda la ordinele Guvernului de la ONU si OMS. Deci, strangeti-va provizii de mancare pentru cel putin 1/2 an, incercati sa supravietuiti dar sa si va mantuiti, nu va vaccinati, , votati AUR! BP Hasdeu, Vasile Parvan, N Iorga, Sextil Puscariu au fost MASONI si au facut istoria falsificata a tarii. Eminescu a fost prieten f apropiat cu Densusianu, de la care a avut desigur informatii de prima mana.

Sliding Sidebar