Ce minciuni a spus presa centrală despre Protestul de ieri din Piața Victoriei: „Au fost 200 de oameni.” (Realitate: MII de protestatari) „Oameni care nu cred în Covid.” (Realitate: Protest împotriva Legii Dictaturii Medicale care e pe punctul să se voteze în Parlament)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Tristetea este mult mai mare, ca sunt ….mii nu sute. (imbulziti in piata Victoriei fara masti. ) Au fost mii nu sute , care au fost vazuti de consilierii ambasadelor straine. Acesti consilieri, au trransmis rapoarte in tarile lor. Autoritatile straine vor inrtoduce restrictii de acces in tarile lor , impotriva cetatenilor romani.

 2. Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi că trebuie mască. Ok.

  Păi atunci hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac că au Covid. Intri fără mască ( că e inutilă, zici, nu?), și stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Lângă bolnavii care nu au Covid. Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubați. Ăia care se zbat să tragă aer în plămâni, cu disperarea unui om care se îneacă…. Aaa, parcă e altfel decât în piața Victoriei, unde te cațeri pe lăzi și urli aiurea, nu?
  (medic de la Babes)

  1. Nu ai inteles nimic. Oamenii aia protestau impotriva abuzurilor din Legea Carantinarii, nu impotriva existentei Covid-ului.
   Ca printre protestatari or fi fost si din aia care nu cred in Covid, foarte posibil, dara sa prezinti protestul in sine (asa cum face presa de doi bani) ca unul al oamenilor care nu cred in Covid, e o manipulare mizerabila!

   1. Dacă protestatarii purtau măști v-aș crede. Mai degrabă în piață erau câțiva care lupta împotriva abuzurilor din lege (merită felicitați ) și restul din CEI CE NU CRED. Dacă cei din prima categorie sunt fără mască în mulțime atunci aparțin și celelalte categorii așa că se duce naibii motivul de admirare. Dacă nu atunci mai bine făceau un miting separat, chiar 200 fiind, decât să li se distrugă munca de cei cu antene 5G în banda de la mască sau microcipatii de la Kaufland.
    Cât despre presă, nu vă înțeleg așteptările când vezi presarii. Gloata lor, nu vârfurile.

  2. Domnule medic de la babeș cat de contagioasă este aceasta boala,va intreb și apoi mai continuăm dupa ce răspundeți.

  3. Esti tu medic de la Babes cum sunt eu extraterestru. Adevaratii doctori au inteles de fapt de ce sunt oamenii aceia in ATI, cei ca tine orbecaie inca in intuneric…

Sliding Sidebar