„CELĂLALT PĂMÂNT AL ZEILOR” – Un film de excepție realizat de FRANCEZI despre istoria, enigmele și legendele din ROMÂNIA. Dă SHARE!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Ce (cine) ne impiedica azi sa fim demni, hanici, curajosi, inventivi si creatori de cultura ? Stramosii nostri au fost bravi si deosebiti, spune acest film. Dar astazi ce-i impiedica pe români sa fie la fel de demni si greu de manipulat si inconvoiat ?!

 2. CE SPUN SI ISTORICII STRAINI DE NEAMUL NOSTRU ,NUMAI AI NOSTRI TOLOMACI DE PRIN ACADEMIA ROMANA, ILUSTRII ARHEOLOGI SI MARI ISTORICI AU DAT IN ORBUL GAINILOR,NU AUD SI NU VAD NIMIC TOATE DOVEZILE ISTORICE CARE SUNT LA TOT PASUL.DAR ASA E CIND TE VINZI PENTRU NISTE BANUTI ACOLO SITI TRADEZI VINZINDU TI NEAMUL SI TARADIN CARE FACI PARTE ,DAR CEI MAI MULTI DIN POSTURILE CHEIE DIN ROMANIA SUNT STRAINI CU NUME ROMANESTI,SE STIE EI CINE SUNT CA-CI SE DAU MARI OAMENI DE CULTURA INCERCIND SA NE DISTRUGA CA POPOR DAR TEAPA NU VOR REUSI SI VOR PLECA CU COADA INTRE PICIOARE DE AICI DIN TARA STRABUNILOR NOSTRI.AR VREA EI ALOGENII SA AIBA EI ISTORIA NOASTRA SA SE FALEASCA CU EA DAR CIUCIU NU E DUPA CUM VOR EI CI DUPA ADEVAR SI DUPA CUM VREA DIVINITATEA. DINIhttps://armoniacosmica.wordpress.com/2017/02/24/cercetarile-istoricului-gabriel-gheorghe-arata-ca-geto-dacii-au-fost-poporul-primordial-al-europei-si-ca-limba-romana-a-fost-limba-primara-a-europei/

 3. आपारयति { आपृ } ApArayati { ApR } verb protect= APARA
  IN SANSCRITA APARA este ca in limba daco-romana.

 4. Decebala. parasaiti Buridaua sha ramaiti anta Tapaia.=sanscritta
  traducere
  Decebala parasi Buridaua si ramase in Tapae.= daco-romana
  Cam asta este limba noastra…..strabuna…

 5. Felicitari realizatorilor acestei productii!!! Istoria romanilor trebuie cunoscuta si respectata!!! Adevarul istoric trebuie sa iasa la lumina!!! Prea multi doresc distrugerea acestei natii si acest documentar argumenteaza dorinta straina de a ne distruge!!! Avem niste descendenti gloriosi si trebuie sa aparam gloria strabuna!! Trebuie sa vada toti romanii de pretutindeni acest documentar!!!! Este un gest istoric sa vedem si sa transmitem catre intreaga lume acest documentar!!! Da-ti „share” masiv!!!!

Sliding Sidebar