Colegiul medicilor: Au murit oameni cu ocluzie și peritonită din cauza faptului că au ajuns prea târziu la spital, ca urmare a gestionării proaste a Crizei Coronaviruslui

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Atâta vreme cât Klaus Iohanis este mulțumit de cum a gestionat guvernul lui situația, nimic nu mai contează. Când România va avea un Guvern care să lucreze pentru țară, alta va fi situația. Mă tem că nici nepoții mei nnu vor apuca acele vremuri. Trist, trist….

 2. Ar trebui făcut ceva clar ca sa nu mai fie atâta panica, oamenii inca mai poarta mască, nu este nevoie de ea mai mult face rau. Treziți-vă oameni buni. Omul are nevoie de nebunie altfel nu îndrăznește sa taie frânghia sa fie liber. Sa fim uniti si sa fie iubire intre oameni.

 3. Poate se descopera si in Romania ca astia sunt platiti de Soros ca sa panicheze,asa cum s-a descoperit si in SUA cine erau adevaratii instigatorii de la demonstratiile facute recent pt moartea lui Floyd,intrati pe stirile americane pe you toube si va veti convinge…videoclipul Is George Soros behind the race riots?!Si au petitie pt investigarea lui…ce bine ar fi sa il inchida ca si Romaniei a facut mult rau…

 4. Io nu mai cred o iota cu virusul ăsta nui mai cred incepind cu sasu criminalii de la ministerul sănătății OMS IARĂȘI CRIMINALI INTERNAȚIONALI TOT CE ȚI E DE ACEST VIRUS

 5. Manipularea maselor ,la inceput spui ca ceva rau exista intr-un loc ,apoi schimbi locatia ,apoi raul presupus trece granitele . Panica ,frica e sustinuta de toate guvernele lumii . Parca as citi cartile lui Pavel Corut . Dar nu , e aievea . Au produs problema si acum vor venii si cu rezolvarea ei . Minciuna e prioritara .Cit de prost sa fii sa crezi ca pt 100-200 hai 400 de oameni la ATI ,adica intubati ,90% din spitalele Romaniei trebuiesc inchise? De ce nu se fac autopsii la fiecare decedat de covit ? Ei n-au vazut nici un virus niciodata ,n-au aparatura inca ,ei vad doar reactiile celorlalte celule din organism la virusi. Ei vad exozomii pe care ii excreteaza celulele cind sunt invadate . Dar Exozomii apar si la FRICA si la oricare alta infectie din corp . Globulele albe isi maresc nr pt a lupta cu intrusii ,atit virusi ,bacterii ,microbi , stafilococi ,streptococi , si daca ai viermi parazitari etc .
  Trebuie sa ne luam spitalele inapoi ( ei magarii acestor 30 de ani n-au fost in stare sa construiasca un spital ) ,spitalele de virusologie din tara trebuiesc dotate cu aparatura si medici . Doar capitala si vreo doua orase mari au dotari in aceste spitale si medici calificati in adevaratul sens al cuvintului .
  Trebuie sa punem mina pe carte .Cuvintul de ordine parapsihologie ,psihologie ,biologie ,anatomie ,fizica ,fizica cuantica . Doar avind cunostinte putem sa-i contracaram .
  Alungati frica ,v-o poate spune orice psiholog ca duce la cele mai ciudate boli psihice si nu numai : anxietatea ,psihoze ,nevroze,ulcere ,chiar si diabetul de tip 2, hipertensiunea arteriala au de obicei la baza nervozitatea ( pe baza nervoasa) .
  Trebuie sa ne luam politia inapoi ,e facuta sa ne apere pe noi ,nu pe ei . Copii nostri trebuie sa interactioneze intre ei ,sa se joace ,noi nu ne putem ascunde in case pt ca s-ar putea sa murim .Poti sa mori mai repede de o apendicita decit de covit in Romania ; pt ca nu pune nimeni mina pe tine ,nici nu te primesc la spital pina n-ai testul covit facut .
  Voi nu vedeti ca doar rasa alba e bagata in casa ? Aia galbena se baga pe zone .Cea neagra unde sa-i bagi ? Saizeci la suta locuiesc in colibe ,n-au apa potabila ,in Africa e procentul cel mai mare de morti prin inanitie si nu de covit . Ati auzit sa spuna careva ca mor de covit in Africa ?

 6. Mi se pare INADMISIBIL si INUMAN ca intr-o tara cu peste 3 MILIOANE de bolnavi cronoci sa blochezi accesul acestora la TRATAMENTE / INTERVENTII CHIRURGICALE de extrema urgenta, in mod DELIBERAT, ignorand strigatele de alarma ale MEDICILOR SPECIALISTI din toata tara, asta se cheama GENOCID!! Nu, de covid NU SE MOARE, peste 90 % de cazuri sunt VINDECABILE!! Cei condamnati la moarte sunt cei care NU AU COVID!!! Ce fac Fundatiile / Asociatiile / ONG-urile care militeaza pentru DREPTURILE OMULUI in Romania… DORM?!…,

 7. Presedinti ticalosi, inconjurati de guverne corupte si o presa abjecta: asta este reteta ” de succes” in a nimici o natiune. Poate ne vom trezi! Sper

Sliding Sidebar