Colonelul Mircea Dogaru: Ce căutau Vladimir Putin și George Soros în București, pe 19 decembrie 1989? Dezvăluiri

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Întâmplarea face ca in 1989 să fi fost sub arme la MAI intr-un pluton de elită antrenat special ptr luptă impotriva terorismului urban .
  Lunetist clasa I , ochi capabil să radă gămălia la bătul de chibrit de la 300 de metri și să ciupească sârma de 1mm de la 500… folosind PSL ul din dotare .
  Din luna mai a anului 1989 știam de la colonelul Simionescu că escu va fi înlocuit de un alt escu care culmea ” nu va fi din clan ” (vorbele lui) … Eram 24 din 24 de ore consemnat in garnizoană sub consemn Ioan Vodă Cel Cumplit .
  Dacă eram anunțat la telefon „Vlad Țepeș” trebuia să rad câteva capete care detineau secrete de stat , mai precis locații strategice ce puteau expune securitatea cetătenilor si orașului unde imi era plutonul .
  Dar consemnul nu a fost schimbat și Ceaușescu / escu 1 a fost înlocuit de escu 2 / Iliescu grație unei trădari neașteptate a lui Vlad Iulian dimpreună cu Postelnicu .
  Si v-am spus 90% din adevărul puciului politic 1989 !
  Domnul Dogaru habar nam de cine este plătit să dezinformeze fiindcă Putin in acea perioada era în Kurdistan consilier si treiner al serviciilor secrete de acolo .

Sliding Sidebar