Colonelul Mircea Dogaru: Ce căutau Vladimir Putin și George Soros în București, pe 19 decembrie 1989? Dezvăluiri

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Întâmplarea face ca in 1989 să fi fost sub arme la MAI intr-un pluton de elită antrenat special ptr luptă impotriva terorismului urban .
  Lunetist clasa I , ochi capabil să radă gămălia la bătul de chibrit de la 300 de metri și să ciupească sârma de 1mm de la 500… folosind PSL ul din dotare .
  Din luna mai a anului 1989 știam de la colonelul Simionescu că escu va fi înlocuit de un alt escu care culmea ” nu va fi din clan ” (vorbele lui) … Eram 24 din 24 de ore consemnat in garnizoană sub consemn Ioan Vodă Cel Cumplit .
  Dacă eram anunțat la telefon „Vlad Țepeș” trebuia să rad câteva capete care detineau secrete de stat , mai precis locații strategice ce puteau expune securitatea cetătenilor si orașului unde imi era plutonul .
  Dar consemnul nu a fost schimbat și Ceaușescu / escu 1 a fost înlocuit de escu 2 / Iliescu grație unei trădari neașteptate a lui Vlad Iulian dimpreună cu Postelnicu .
  Si v-am spus 90% din adevărul puciului politic 1989 !
  Domnul Dogaru habar nam de cine este plătit să dezinformeze fiindcă Putin in acea perioada era în Kurdistan consilier si treiner al serviciilor secrete de acolo .

 2. Munitie cu cap vidia!?
  Ce fel de colonel e ala care crede ca un glonț are cap vidia?

 3. …EI O „STRAMBA ” I…O. ” STRAMBA” ..NE MENTINEM ANTRENAMENTUL SI OBICIEUL IN CE AM INVATAT SI CE AM DOBANDIT..ADICA PROSTIA

Sliding Sidebar