Comisia Europeană recomandă evitarea expresiei „Perioada Crăciunului” și înlocuirea ei cu „Perioada vacanțelor”. Iar „Doamnelor și Domnilor” cu „Dragi Tovarăși”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Deja suna a limbaj conspirativ… :)) Acesti indivizi conspira la schimbare paradigmei prin inlocuirea realitatii actuale cu una bolnava.
  Cel mai perfid atac este cel asupra limbajului, pentru ca limbajul creaza realitati.

 2. Amintiți-vă că am trăit deja în viitorul vostru și nu a funcționat: Este foarte ciudat pentru mine că, după ce tocmai am îngropat un monstru, „Uniunea Sovietică”, se construiește un altul foarte asemănător, „Uniunea Europeană”.

  Uniunea Sovietică era guvernată de 15 persoane nealegite, care se numeau între ele și care nu dădeau socoteală nimănui. UE este condusă de 28 de persoane care, de asemenea, se numesc între ele, se întâlnesc în secret, nu răspund în fața nimănui și pe care nu le putem demite.

  Cineva ar putea spune că UE are un parlament ales; ei bine, și Uniunea Sovietică avea un fel de parlament. Sovietul Suprem, care doar a aprobat deciziile Politburo, la fel ca și UE, și în care timpul de vorbire este limitat la grupările politice și cu o limită de timp de doar un minut pentru fiecare vorbitor.

  În UE există 100.000 de eurocrați cu salarii uriașe, pensii, servitori, privilegii și imunitate pe viață împotriva urmăririi penale, care trec dintr-o poziție în alta, indiferent de ceea ce fac sau nu fac. Nu cumva exact așa era și viața în Uniunea Sovietică?…

  Vechiul sistem al Uniunii Sovietice a fost incapabil de reformă. La fel este și UE. Dar există o alternativă la a fi condus de aceste două duzini de funcționari autoproclamați de la Bruxelles – se numește independență. Nu trebuie să acceptați ceea ce au plănuit ei pentru voi. La urma urmei, nu ați întrebat dacă doriți să vă alăturați. Amintiți-vă că am trăit deja în viitorul vostru și nu a funcționat…
  -Vladimir Konstantinovich Bukovsky

Sliding Sidebar