Coronavirusul din China – COINCIDENȚE INTERESANTE: Bill Gates finanțează grupul care deține un patent pentru vaccin, iar în 2019 a organizat un exercițiu în caz de pandemie cu… coronavirus!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. In articol sunt nu mai putin de 5 linkuri (text cu albastru). Aveti orbul gainii?
   P.S. „Pe” care le faceti – se zice in limba romana!

  2. „pe bune”…?!😀😀 Le-ai citit?! In primul rând, coronavirusii sunt o familie de viruși, SARS făcând parte, spre exemplu, din aceeași familie. Aici vorbim de unul nou sosit în Wuhan, China. Patentul menționat mai sus se referă la familia de Coronavirusi și combaterea lor. Pe urmă cine este acest EVZ.ro, doar uitandu-te la ceea ce publică îți dai seama ce sursă credibilă este. Glumești…?! Nu mai răspândiți toate bazaconiile!!

 1. Pacat ca intrati in asemenea fantezii in loc sa va concetrati pe ceea ce este important. Industria farmaceutică lucrează pentru profit dar și pentru salvarea vieților. Este un lucru absolut normal într-o societate capitalistă. Apropo, cel mai bun sistem cunoscut astăzi.

  1. Industria farmaceutica lucreaza pentru salvarea vietilor doar in…. lumea civilizata! Ai idee cate experiente se fac in asa zisa lume a treia? Ai idee cate sute de mii de africani mor anual din cauza anumitor medicamente aflate in faza de testare? Africa si o serie de state din Asia si America de Sud au devenit un fel de Auschvitz medical condus de toti acesti producatori de medicamente! In aceeasi ordine de idei, intereseaza`te despre acel experiment facut de SUA pe teritoriul propriei tari, infectand cu SIfilis mai multe comunitati de negrii din Centrul si Sudul SUA, pentru a urmari consecintele si a gasi tratamente!

 2. Incă o dovadă că Romînii sînt spălați la creier pînă la punctul de ”brain death”. Asta este nivelul la care sînt Romînii la ora actuală. Cea mai idioată afirmație: ”Societatea capitalistă, cel mai bun sistem cunoscut astăzi”. Asta dovedește că idiotul retardat nu cunoaște nimic. Idiotul nu știe că în America, cel mai bun sistem, după el, 80% din populație trăiește sub ”poverty level”. Idiotul, trăiește cu cpul sub fustă și ascultă/miroase numai bășini…..LOL….. Articolul este foarte corect și foarte adevărat. Categoric, ”coronavirusul” este ”man made”. O singură întrebare: ”De ce a apărut în China tocmai acum, cînd Chinezii au mari probleme cu America. Și pe plan economic și cu South China See ?”

   1. ok2000ro, informația o am de la sursă, din America. The Web site pe care tu îl citezi, nu este altceva decît propagandă Americană. Sigur nu știi care este datoria națională a Americii, care este datoria personală a Americanilor și mai mult care este datoria Americii împreună cu toate obligațiile, cum sînt social security, medicaid, medicare, programe sociale, ajutor pe care-l dau la multe țări să le poată controla, etc…. Nu cred că știi cît au pierdut cu războiul în Middle East. American dream: ”fii dator și muncește zi lumină să plătești băncile și credit cardul”…..LOL…..

 3. Sorry, la ultimul cuvînt ”See”, citește ”Sea”. Adică ”China Sea”. Greșeală de tipar. O zi bună D-le Roxin.

 4. Nu stiu daca s au schimbat regulile gramaticale, insa inainte de p sau b se pune intotdeauna „m“ din cate imi amintesc.

  Ca un articol de genul fie credibil, consider necesar sa fie scris corect, caci nu e un subiect de cancan scris de „neica-nimeni“.

  1. Catalina, LOL…… bravo inteligent-o, nota 10, stai jos. Invață-mă și pe mine. La cuvintele: ”probleme”, ”întrebare”, ”apărut”, etc…. înainte de ”b” și ”p”, trebuie pus ”m” ? Du-te înapoi la școală, asta dacă ai fost vre-o dată. Cred că ai clase cît trenul……LOL….. Fără să mai pun la socoteală, că terminați o facultate și nu știți cum vă cheamă cu buletinul în mînă. Purtați un cap ilegal pe umeri prin care suflă vîntul. Mai mult de atît, articolul nu este pentru idioți retardați care nu pot gîndi și nu pot vedea ce se întîmplă la ei în țară, cu atît mai mult pe plan internațional.

   1. Nu vreau sa fiu rautacios, dar: „inteligent-o” – se scrie corect „inteligento”. „Vre-o data” se scrie corect „vreodata”. Nu-ti trebuie x facultati ca sa stii asta.

   2. Ca și o completare a greșelilor gramaticale făcute de „Domnul” Calinescu:
    „Romînii sînt spălați…”
    varianta corecta: „Românii sunt spălați…”
    Mai studiați Domnu’, poate reușiți și la Facultate. N-ar strica…

   3. Il faci pe romanu da romanii ii scrii cu ‘i’ eshti un moldovan ca si mine… e rau ce se face in china.. nu avem scapare decat dac singuri nu ne scapam

 5. „But that patent is related to the coronavirus that causes SARS, which is different from the Wuhan strain of the illness. SARS-CoV and is the beta coronavirus that causes severe acute respiratory syndrome.

  „There are no vaccines available for any coronaviruses let alone the (Wuhan) one,” Amesh Adalja, senior scholar at Johns Hopkins University’s Center for Health Security”

  https://www.politifact.com/facebook-fact-checks/article/2020/jan/24/fact-checking-hoaxes-and-conspiracies-about-corona/

 6. Mă asteptam la un dialog constructiv informational si nicidecum la jjigniri
  inutile care nu fac cinste nimanui singuri perdanti din acest dialog ” surd ” sîntem noi toti . Va rog din suflet abordati cu mare seriozitate aceste subiecte a caror efecte le vom vedea foarte curind . Dumnezeu sa va calauzeasca mintea si pașii .

 7. Totusi, dincolo de coincidentesi speculatii, conspiratiste ori nu, este greu de crezut ca se aplica asa, tam-nesam, fatis, un act care nu este altceva decaat terorism de stat. In plus, nu sta in picioare o explicatie a „inventarii si plantarii” de virusi din interiorul statelor democratice de la magnati ca Bill Gates pentru castig banesc… Cel putin fiindca atat virusul cat si vaccinul viitor pot face ravagii si mutatii genetice, vulnerabilitati imprevizibile. Daca ar fi vorba de o mana terorista ea nu poate fi un Bill Gates! O viziune de loc intamplatoare la un om genial nu stiu de ce mira!

  1. Cred, totuși, că nu sunteți un naiv să puteți crede că Bill Gates este un geniu pozitiv…Cât privește inventarea și plantarea de viruși, ce să mai discutam, „statele democratice” nu pot face rău nimănui?!?!

  2. Nu, dar ce coincidenta ca epidemia a izbucnit exact in orasul unde este centrul pt cercetare de virusi si specializat in cercetarea SARS-ului din 2003, nu?

 8. Stie cineva daca s-a tradus in limba romana cartea lui Peter C. Gøtzsche „Deadly Medicines and Organised Crime” ?

 9. Este clar și la mintea cocoșului că Germania a adus în România gripa aviară, virusul vacii nebune și pesta porcină pentru a vinde ei propriile produse, iar SUA, după provocarea demonstrațiilor în Hong Kong, au răspândit coronavirusul în China, față de care au datorii uriașe …

  1. COCOSULUI, d-le Marcu! Din pacate sunt multi cocosei, care nu gandesc ca un cocos….:)))!!!!
   O completare, daca imi permiteti…..SUA a fost si va ramane o extensie a vechiului/vechilor continente! Ce-i ce decid in majoritate, soarta Corpului Ceresc, se afla in Marea Britanie, Israel…si ALTII!!!! :))) Asta contrar asteptarilor si logicii primare….

 10. acest coronavirus nu apărut întâmplator in China acum in plină iarna, când a început in 25 Ianuarie 2020 Anul Nou Chinezesc .
  Sunt doua variante in opinia mea ori s-a lăsat cu buna știință ca acest virus sa se propage pentru a vedea modul cum acționează autoritățile in asemenea situații sau pur și simplu indolenta autorităților din zona Husbei referitor la chestiuni privind măsurile minime sanitare in piețele din China care multe dintre ele sunt de o mizerie de nedescris.!!!!
  Sau ar mai fi una, plantat in aceasta zona exact cum scria cineva de aceea pandemie de gripa spaniola din 1918 in care au murit zeci de milioane de oameni!!
  Sau încă o varianta luată de tipii cu ștaif dd pe Wall Street de a mai reduce din populația globului cu 10/20%!!!!
  Chiar așa am decăzut ? Adevarul nu-l vom cunoaste poate niciodată!!
  Dacă sm sjuns ca un virus sa închidă 16 orașe cu o populație de circa 60 de milioane înseamnă ca este vorba de ceva extrem de grav!!!!

 11. Cum si de unde a ajuns in WUHAN, China? Logic era cazul sa fie simultan descoperit in mai multe zone de pe glob. De ce la gripa aviara nu mor toate zburatoarele? de ce la gripa porcina nu mor toate animalele din padure, mistretii, lupii…?

 12. Pe orice forum din Romania,indiferent de topic gasesti numai comentarii ale unor narcisisti unii din ei si psihopati care se lupta pt putere si vb pe langa subiect…va recomand antigelul inainte de culcare,coronavirus e pistol cu apa pe langa voi…

 13. Poate ne dati si link-ul de unde reise ca Bill Gates e proprietarul laboratorului / depozitului de virusi din Wu-han, care contrar acestor elucubratii chiar exista!
  Pe bune acum! Bill Gates? Se alatura celuilalt mare ‘pizmas’ al planetei, Soros! Unul pentru contributia la dezvoltarea IT, ‘unealta diavolului’, celalalt pentru ca vrea o societate deschisa, spaima haterilor de toate felurile.

 14. Bill Gates este unul din putinii miliardari care au ales sa-si dedice timpul si sa investeasca bani in a aduce o schimbare in lume (si nu doar in a face si maj multi bani). Prin fundatia Bill and Melinda Gates Foundation se implica si finanteaza prouiecte de ani de zile pt eradicarea unor boli din tari subdezvoltate (prin educatie si vaccinare).
  In loc sa promovam modelele pozitive, ne legam de niste detalii si construim in jurul lor o intreaga conspiratie. Nu mai bine punem mana si facem ceva concret decat sa discutam cu altii controleaza lumea?
  Dl Roxin, va rog nu aruncati cu noroi in oameni care chiar fac ceva bun pt lumea asta!! Mai bine scrieti un roman, acolo puteti folosi imaginatia, argumentatea, crea conspiratii, dar fara a induce lumea in eroare si a jigni tocmai pe cei care fac ceva concret spre binele planetei sau a semenilor.
  Recomand un documentar pe Netflix despre Bill Gates omul, pasiunile lui si activitatea. documentar foarte bun despre Bill Gates omul si pasiunile lui si activitatea: https://m.imdb.com/title/tt10837476/

  Un articol echilibrat despre “previziunea” unei noi pandemii a lui Bill Gates si riscul de infectie cu virusi noi pe care-l prezinta pietele de animale (cum e cea din Wuhan) este scris de CNN: Dl Roxin foloseste informatii partiale pt a crea o conspiratie.. un articol echilibrat despre implicarea lui Bill Gates in vaccinuri si predictia lui cum ca pietele de animale sunt focare de posibile infectii cu noi virusuri este cel de la CNN (doar ca e in engleza) https://www.google.ro/amp/s/www.ccn.com/bill-gates-predicted-coronavirus-like-outbreak-in-2019-netflix-documentary/

 15. Mai aveti ceva de zis? Este clar ca a fost mana americanilor si a fortelor oculte gen illuminati,masoneria…noua ordine mondiala, asta se urmareste decimarea populatiei,daca suntem prea multi suntem o amenintare la adresa lor si nu ne pot controla. Chinezi sunt doar niste victime colaterale,toata lumea arata cu degetul in directia gresita….de sute de ani fortele oculte au creat tot felul de virusi si boli.

Sliding Sidebar