Criminalii din Linia Întâi – Procurorii deschid dosar penal pentru omor la ATI Sibiu, după dezvăluirile unui cadru medical…

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Afara cu mizerabilii din sistemul medical din toată țara!!!!!!!!!!! de la nord la sud,de la vest la est….peste tot s_a întâmplat la fel…exista gunoaie și trebuie curățate….afara cu ei din sistemul medical!!! Noi suntem mai multi!!! TOATA CINSTEA SI PRETUIREA PENTRU CADRELE MEDICALE CARE S_AU ALATURAT ACESTUI POPOR IN CARE AU CRESCUT SI S- AU FACUT OAMENI ,CINSTE FAMILIILOR LOR ,MAMELOR CARE AU STIUT SA-SI CREASCA IN DEMNITATE COPIII CE AU DEVENIT ACUM CADRE MEDICALE CARE FAC CINSTE NEAMULUI. SI CARE NU AU MAI PUTUT PARTICIPA LA NEBUNIA SI CRUZIMEA CELOR CARE IMPLINESC SCOPURILE MIZERABILE ALE CELOR CE NE VOR TERMINATI CA POPOR, ACOPERINDU- SE CU MOTIVELE „PROTOCOALELOR” IN FATA CRIMELOR…DUREREA NOASTRA E FARA MARGINI …II VOM PLANGE VESNIC PE CEI FORTATI SI GRABITI LA MOARTE…NICI NU MAI POT CONTINUA. ..NU MAI PUTEM INDURA CATE LACRIMI AM VARSAT …RUSINE BESTIILOR CARE NE-AU DAT ATATA SUFERINTA!!!!!!!!!!!!!!DISPARETI DE LANGA. BOLNAVII NOSTRI SI TRATATI- VA PE VOI CA AVETI NEVOIE DUPA CATE ATI FACUT !!!!!!!!!!!!!!

  2. În Suedia ,în urmă cu aproximativ 30-33 de ani, s-a făcut un studiu medical, o parte din medicii participanți fiind neplătiți pentru muncă, cealaltă parte plătiți de sponsori stabiliți. Rezultatele au fost şocante, cei plătiți au făcut lucrarea dupa placul sponsorului.Concluzia a fost că plata corupe 100%. Companiile farma sunt bine înrădăcinate în peisajul românesc (de fapt mondial), sunt peste tot, in instituții ,congrese, organizări de evenimente…mai ales ca noi nu producem nimic…sunt extrem de bogați, au dare de mână, trag sfori mari, lucrurile acestea „transpiră” greu…scopul este vânzarea de droguri( că sunt droguri chimicalele astea, ia vedeți contraindicatii si efecte adverse), şi dacă ignorantul mioritic nu are de unde cumpăra, lasă că băgam otrava la categoria compensate şi gratuite, tot din buzunarul neghiobului si al întregii populații, punem chiar un preț mai mare ,ca se plateste dintr-o pungă mai mare.Aceasta industrie este tot a elitei mondialistice, primul „medic”planetar ,BG, chiar detinând societați de astea.”Las că-ți dau otravă, plăteşte până crăpi, da’crapă mai repede, că strici procentul ăla de 10-15% pe 2021-2022.Şi ajungem mai greu la o populație de 1/2 de miliard in viitor”.Acum cu noile protocoale, fiind nevoie de chimicale( medicamente alopate),aparate medicale(ventilatoare care s-au dovedit inutile) şi consumabile( hălățele, măscuțe, dezinfectanți etc), cheltuielile sunt enorme!!! Din banii noştri sau şi din împrumuturi? Cine negociază, dacă nu returnăm la timp bănuții (asta sigur că nu avem economie….), ce garantie am depus, o halcă de pământ românesc, o hidroelectrică, o nucleară sau ceva mine de aoleu? In legătură cu tagma medicală, nu trebuie să generalizăm! A generaliza, ai considera pe toți la fel, este primul pas către fanatism!! Îndreptați-vă atenția către medicii naturopați, care pun în valoare medicamentele naturale, fără efecte secundare.Din acest punct de vedere recomand Inedit tv-Istoria medicinei!

  3. Din păcate, nu cred că se va face lumină. Dreptate nici atât. Sistemul are nevoie de medici criminali și politruci-medicali. Bolnavi și oameni sănătoși au fost uciși nu numai la Sibiu ci, foarte probabil, cu mici excepții, cam peste tot. Toți medicii au semnat certificate de moarte false. De ce s-ar fi limitat numai la asta? De ce și-ar fi bătut capul cu salvarea bolnavilor sau a celor sănătoși, dați pe mâna lor de jandarmerie, poliție, poliția sanitară. Întreg sistemul social-politic e bolnav, Medicina poate mai puțin decât politica, mass-mediile, marile afaceri.
    O comedie revoluționară ca cea din 1989 nu este suficientă. Ar trebui să cadă zeci, sute de capete de bandiți, în frunte cu cei patru președinți-infami, toții primii miniștri de după 90, poate chiar toți miniștri, cel puțin jumătate dintre parlamentarii din ultimii 30 de ani. Cam asta ar fi condiția pentru spălarea rușinii de pe obrazul unui popor de sclavi cu botniță, ai căror bătrâni se înghesuie la injecția ce îi poate transforma în legume cu chip de om.

Sliding Sidebar