Cu ocazia intrării triumfale în Roma a împăratului Constantin cel Mare oamenii… “s-au strâns în jurul DRACONILOR”. Cum se explică acest citat antic?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Donmule Roxin, nu stiu cat de buna este sugestia mea, dar consider ca popularizarea articolelor dvs. pe alte situri ar fi benefica, ca de exemplu https://www.ancient-origins.net/about-us sau incercati o tradurere a acestui site in engleza ca pasionatii de istore din jurul lumii sa aibe acces la aceste studii nu numai publicul roman. Nu am cercetat cine e in spatele acelui site propus de mine, dar as posta in forum-uri… din pacate timpul meu nu imi permite traducerea lor.

  2. Stimatului Nostru Domn Roxin, ii sugeram sa se inscrie pe Patreon.com ca sa il putem sustine material. Sintem o familie care locuieste in New York si sint convinsa ca nu sintem unici in aprecierile emisiunilor dumneavoastra. Avem mare nevoie de ‘sapaturile’ in istoria noastra care continua sa fie acoperite si invaluite in necunoscut. Citiva ani in urma am fost in Bucuresti si incercam sa-mi conectez fiica radacinilor stramosesti ducind-o la palatul lui Tepes. Am fost atit de dezamagita sa vad cum nu aveau personal suficient si cred ca nici jumatate din vizitatori nu plateau intrarea. Banuiesc ca daca ar fi luat cineva vreo caramida din structura palatului, nu ar fi sesizat nimeni. De aceea macar lucrarile dumneavoastra, scumpule si harnicule domn Roxin ne fac un pic de dreptate. Va rugam sa ne spuneti cum putem sustine munca asidua pe care o depuneti. Dumnezeu sa va tina sanatos si sa va dea putere sa continuati lupta pentru dreapta istorie a Rominiei si poporului ei pe paminturile sfinte lasate noua.

  3. Pe tineret îl doare în cot de istoria dacilor. Ei prefera sa se creadă romanii învingători și sa își dea checkinuri pe instagram. Oricum acum mai nou asistam la americanizarea tineretului, care mai au un pic și își spun americani și majoritatea se visează în America. Foarte trist, dovada clara ca suntem o tara ocupata. Mentalitățile globaliste, progresiste au mare prindere printre generațiile noi. Dacă tinerii sunt asa, România o sa aibă un viitor sumbru și din păcate nu poți sa faci nimic. Nu se prea înghesuie sa va citească articolele. O gloata de degenerati.

Sliding Sidebar