Cum e posibil? Două temple din urmă cu peste 1.000 de ani, aflate la 14.000 de km unul de altul, în Asia și America, seamănă izbitor!!!

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Traditiile asiaticilor din extremul orient spun ca stramosii acestora au VENIT DIN RASARIT. Doar ca la est fata de Asia este doar oceanul. Acuma, este foarte adevarat ca aceleasi traditii mai vorbesc si de un continent disparut, situat in Pacific, numit Mu, de pe care s-au refugiat catre vest (adica Asia) populatii supravietuitoare numeroase. Ce este foarte interesant e ca acest continent Mu a disparut cam in acelasi timp cu Atlantida.

  Naivii considera ca Mu a existat in Pacific langa Americi, iar Atlantida in Atlantic, deasemenea, langa Americi. Doar genialul Schliemann considera ca Atlantida a fost America de astazi.

  Ei bine, pe aceeasi reteta, si eu consider ca Mu a fost tot America de astazi iar Atlantida si Mu au fost unul si acelasi continent care vazut din directii diferite avea nume diferite. De exemplu din punctul de vedere al omului contemporan se numeste America. Atlantida/Mu/America a disparut sub ape, intradevar, doar ca treptat a revenit la suprafata cu un aspect total schimbat si pe care supravietuisera extrem de putini urmasi (de ordinul catorva indivizi) ai atlantilor/muanilor.

  In paradigma Teoriei Pamantului in Expansiune (expansiune in salturi) toate acestea sunt perfect posibile.

  1. De ce este ignorata complet Teoria Pamantului in Expansiune, a fizicienilor germani de la inceputul sec. XX si, mai nou, a unui alt fizician german (contemporan, de data asta) si anume KONSTANTIN MEYL, de catre main stream-ul stiintific global de astazi?… Pentru ca s-ar putea ca niste minti „nastrujnice” sa asocieze teoria cu „miticul” POTOP AL LUI NOE, care potop, in parametrii teoriei mai sus evocate, paraseste urgent mitul in care a fost arestat si devine foarte logic explicabil si, deci, existenta sa istorica devine argumentabila… STIINTIFIC.

   Ei bine, pentru marxismul globalizator (care nici o clipa n-a murit) o demonstratie stiintifica de „diamant” a existentei istorice a Potopului lui Noe ar fi o catastrofa de proportii cosmice.

Sliding Sidebar