Cum se explică recordul de astăzi, adică 777 de noi infectați? Autoritățile au ridicat la 19.000 numărul testelor. Pare grav, DAR rata infectării e de 2-3 ori mai MICĂ decât în Martie-Aprilie. Explicații:

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Raportul infectati / numar de teste este o valoare care nu nu foloseste la nimic !
  Adevarul este ca sunt f. multi cei care se testeaza la cerere pentru a pleca in vacanta.

  Dar , cei infectati ( pozitivi) sunt infectati , si faptul ca marind numarul de teste , sunt confirmate mai multe cazuri este de fapt ingrijorator !

  Cei infectati sunt mult mai multi , si circula !

  1. Nu exista o testare comunitara. Daca s-ar face, raportul de infectati la numarul de teste ar fi de cateva ori mai mic!

  2. Mi-as dori sa aiba dreptate Daniel (Roxin). Ca totul e bine asa cum e … ca presa centrala e vanduta si OMS, si Arafat etc. Dar, daca nu are dreptate? Are vreun interes ca situatia sa degenereze? Cred ca in situatia asta cei care ar trebui sa se pronunte sunt specialistii (desi, si aici e o problema: care sunt specialistii? Si ce facem cand au opinii contrare …). O zi buna!

 2. Statisticile la nivel mondial, in mai multe domenii, inclusiv mortii din mai multe cauze, inclusiv COVID se gasesc la link https://www.worldometers.info.
  Veti observa si ca mortii din ”cauza” COVID sunt in numar mai mic decat din alte cauze.

Sliding Sidebar