Curtea de Justiţie a UE neagă suveranitatea statelor membre, adică Constituția Țărilor care fac parte din UE
Cotidianul.ro: Curtea de Justiție a UE (CJUE) a adoptat o decizie prin care permite oricărui judecător, de la nivel de judecătorie până la nivelul Înaltei Curți de Casație și Justiție, să nu țină seama de deciziile Curții Constituționale (CCR), respectiv ale instanțelor naționale de contencios constituțional, atunci când ei ar aprecia că acestea din urmă contravin dreptului UE.
Cum CCR și omoloagele sale din celelalte state sunt singurele competente să emită interpretarea oficială a Constituției naționale, urmează că relativizarea obligației de a aplica deciziile lor este egală cu relativizarea caracterului obligatoriu al Constituției ca lege fundamentală a statului-națiune și expresie a contractului social încheiat de membrii națiunii prin reprezentanții lor împuterniciți. În cazul României, Constituția a fost validată prin referendum de întregul popor român, a cărui decizie suverană este acum infirmată de CJUE.
Să nu ne lăsăm înșelați, așadar! Nu deciziile CCR sunt vizate, ci însăși Constituția României. Or, negarea supremației Constituției este același lucru cu negarea existenței statului român ca entitate politică independentă și suverană. Iată efectele formale ale deciziei CJUE și la ele trebuie să ne raportăm.
Decizia a trezit entuziasmul nerușinat al magistraților #rezist, precum și al politicienilor USR, organizația politică a acestei mișcări antidemocratice și antinaționale.
Astfel, judecătorul Cristi Danileț a salutat împrejurarea că, prin decizia sa, CJUE oferă judecătorilor „independența” în raport cu CCR, trecând cu vederea faptul că asta înseamnă, de fapt, „independența” față de ordinea constituțională a României, adică scoaterea sistemului judiciar în afara acestei ordini și lăsarea ei fără apărare judiciară. Or, când ordinea constituțională este negată, însăși independența statului este negată.
Observăm deci că, pentru cel puțin unii dintre judecătorii români, este acceptabil, dezirabil și chiar indispensabil ca independența judecătorilor să fie obținută pe seama independenței statului ai căror magistrați pretind a fi. O asemenea declarație este suficientă pentru scoaterea din magistratură a numitului Danileț, precum și a tuturor celor care se pronunță în același fel, precum și scoaterea în afara legii a organizațiilor lor de tip asociativ. România nu poate tolera ong-uri care se pronunță împotriva independenței și suveranității ei, cooperând cu cei care le neagă.
Citește continuarea aici: Cotidianul.ro
Comandă aici ORA 25, cel mai bine vândut roman românesc din toate timpurile: https://dacia-art.ro/84-dezvaluiri
De aceea pradatorii capitalisti din Occident au dat Lovitura de Stat in Dec. 89 in Romania. In 32 ani Datoria Romaniei a crescut de 66 de ori fata de Dec. 89. „Bugetul.ro vă prezintă astăzi date obținute, în exclusivitate, de la Banca Națională a României, despre evoluția datoriei externe totale a țării noastre, între anii 1990-2021.
Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, în decembrie 1990, datoria externă a României urcase deja la 2 miliarde de euro.
În septembrie 2021, datoria externă a României era de 133,6 miliarde de euro, așa cum se poate observa în tabelul prezentat, în exclusivitate, astăzi, de Bugetul.ro.
Între anii 2000 și 2013, datoria externă totală a României, pur și simplu, a explodat. Dacă în decembrie 2000 țara noastră înregistra o datorie de 12 miliarde de euro, în decembrie 2013 aceasta a ajuns la 100,8 miliarde de euro.”
Suveranitatea neamului